Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
18.10.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з овочів та грибів"
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв з овочів та грибів" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції".
17.10.2025
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Маркетинг"
Під час семінарського заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему
"Особливості проведення маркетингових досліджень" здобувачі освіти груп ТК-31 і
ТК-32 під керівництвом викладачки Світлани КРАПОСТІНОЇ обговорювали питання
пов'язані із суттю та видами маркетингових досліджень, методами їх проведення, а
також основними факторами впливу на споживчий ринок.
17.10.2025
Зустріч з випускниками фахового коледжу
Здобувачі освіти групи П11 спеціальності К9 Правоохоронна діяльність на
запрошення Галини Кравчук зустрілися з випускниками коледжу - Аліною Куліш і
Олександрою Денис. Зустріч відбулася у форматі «Випускник – студент: професійні
орієнтири та можливості».
Під час спілкування гості поділилися власним досвідом навчання та професійного
становлення, розповіли про перші кроки у правничій діяльності, ...
17.10.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування та відпуск десертів з морозива"
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування та відпуск десертів з
морозива" під керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Родіона ТРИКОЗА. Під
час приготування десертів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Барна
справа".
16.10.2025
Зустріч зі стейкхолдерами
З метою залучення стейкхолдерів до виконання ОПП спеціальності "Фінанси,
банківська справа, страхування та фондовий ринок" викладачем Майєю Півнюк
проведено спільний лекторій разом із фахівцями інвестиційної компанії "Атланта"
з ОК "Фондовий ринок" на тему "Особливості ринку цінних паперів України та
зарубіжних країн". Трейдери фондового ринку ТзОВ ІК "Атланта" Віктор Наход та
Христина Кучерук ...
16.10.2025
Методика випереджувального навчання у дії: англійська мова через приготування страв
Сьогодні здобувачі освіти групи Ф-12 під керівництвом викладача Дарії Бультіної
продемонстрували, що вивчення іноземної мови може бути не лише ефективним, а й
смачним.
У межах теми “Приготування їжі” здобувачі освіти не просто опанували нову
лексику, а й застосували її на практиці, готуючи власноруч різноманітні страви —
торти, лимонні кекси, рулети з корицею, рибу та сирники.
Такий формат заня...
16.10.2025
Проведення консультації з навчально-виробничої практики на базі практики піцерії "Дядя піца"
13 жовтня 2025 року відбулася консультація в групі Т-32 спеціальності 181
Харчові технології на базі практики піцерії "Дядя піца" під керівництвом майстра
виробничого навчання Миколи ПОТРАПЕЛЮКА на тему: "Оволодіння технологією страв
із нерибної сировини моря". Під час консультації, здобувачі освіти опанували
знання та навички з розрахунку сировини для приготування страв з морепродуктів,
технол...
16.10.2025
25 кілометрів випробувань і єдності: команда коледжу на обласних змаганнях з туризму
Команда нашого закладу взяла участь в обласних змаганнях зі спортивного туризму,
які проходили у мальовничому селі Холоневичі. Учасникам довелося подолати
дистанцію завдовжки 25 кілометрів, що стало справжнім випробуванням на
витривалість, силу волі та командну злагодженість.
До складу команди увійшли: Шепітько Денис, Гаврилюк Тимофій, Корольчук
Анастасія, Каліш Юрій та Романюк Сергій. Представ...
16.10.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т42 лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування т...
Здобувачі освіти груп Т41, Т42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та
відпуску страв із м'яса на грилю" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційн...
15.10.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т42 лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування т...
Здобувачі освіти груп Т41, Т42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та
відпуску страв із м'яса" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні
техноло...
,,,,,,,,,