Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
12.11.2025
Виховний захід спрямований на профілактику суїциду
11 листопада у нашому коледжі уже вкотре був проведений виховний захід,
спрямований на профілактику суїциду серед молоді. Цього разу в групі О 11
практичний психолог Ганна Харитонюк разом із керівником групи Ольгою Устянчук
провели бесіду на тему «Твоє життя – найвища цінність!».
Така розмова допоможе студентам у складних життєвих ситуаціях вберегти життя,
навчить справлятись з негативними емоц...
12.11.2025
Зустріч з уповноваженою з антикорупційної діяльності Волинського національного університету імені Лесі Українки
Здобувачі освіти навчальних груп П-31 та Б-31 взяли участь у змістовній та
пізнавальній зустрічі з уповноваженою з антикорупційної діяльності Волинського
національного університету імені Лесі Українки Петрук Радиславою Юріївною.
Метою заходу було поглиблення професійних компетентностей студентів шляхом
ознайомлення з практичними аспектами роботи уповноваженої з антикорупційної
діяльності, а так...
12.11.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із січеної маси риби"
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із січеної маси риби" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продук...
12.11.2025
Cемінарське заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Особливості товарної та цінової політики сучасного підприємства"
В групах третього курсу ТК-31, ТК-32 і ТК-33 відбулося семінарське заняття з
освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Особливості товарної та цінової
політики сучасного підприємства" під керівництвом викладачки Світлани
КРАПОСТІНОЇ.
Під час заняття здобувачі освіти обговорювали питання пов'язані із поняттям та
класифікацією товарів, етапами життєвого циклу товарів, процесом розробки нових
това...
11.11.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологія приготування та правила відпуску солод...
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологія приготування та правила
відпуску солодких гарячих страв. Новітні тенденції у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої ко...
11.11.2025
Семінарське заняття з освітньої компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Одяг та трикотаж »
В групі ТК-32 відбулось семінарське заняття з освітньої компоненти
«Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Одяг та трикотаж » під
керівництвом викладачки Ольги РЕУС.
На заняття студенти систематизували та поглибили знання про асортимент,
класифікацію, властивості та споживчі характеристики одягу й трикотажних
виробів; розвинули вміння аналізувати якість текстильних матеріалів і готови...
11.11.2025
Навчальна екскурсія у компанії NSU «Японський світ товарів»
Сьогодні здобувачів освіти третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська
справа, страхування та фондовий ринок» Фахового коледжу технологій, бізнесу та
права Волинського національного університету імені Лесі Українки, побували на
навчальній екскурсії у компанії NSU «Японський світ товарів»!
Ця екскурсія стала надзвичайно корисною та надихаючою подією у межах навчальної
практики. На власні о...
11.11.2025
Консультація для здобувачів третього курсу груп ТК-31, ТК-32 і ТК-33 щодо написання курсового проєкту
З метою забезпечення випереджального навчання керівниками курсового проєкту з
товарознавства та торговельної діяльності завідувачем відділення торгівлі та
фінансів Андрієм ОЛІЙНИКОМ та викладачкою товарознавчих дисциплін Ніною
КОВАЛЬЧУК було проведено консультацію для здобувачів третього курсу груп ТК-31,
ТК-32 і ТК-33 щодо вибору теми, складання плану та написання курсового проєкту.
11.11.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Розпізнавання асортименту та вимоги ...
В групах ТК-21, ТК-22 відбулось практичне заняття з освітньої компоненти
«Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Розпізнавання асортименту та
вимоги до якості металевих побутових товарів» під керівництвом викладачки Ольги
РЕУС.
На занятті студенти закріпили та поглибили знання про класифікацію, асортимент і
споживчі властивості металевих побутових товарів; навчилися розпізнавати основ...
11.11.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування супів"
Здобувачі освіти групи Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування супів" під керівництвом
викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування перших страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
,,,,,,,,,