4.Прес-центр
28.08.2024
СТУДLIFE від 28 серпня 2024
28.08.2024
Брейн-ринг знавців історії Луцька
27 серпня 2024 р. у фаховому коледжі відбувся брейн-ринг на тему "Історія міста
Луцьк". Захід проведено у рамках тижня історії та суспільствознавства. У
пізнавальній грі змагались здобувачі освіти перших курсів.
Перемогла команда групи Т-11 "Пси Патрони". У драматичному фіналі при рахунку
2:2 технологи правильно відповіли на вирішальне питання гри і вирвали перемогу.
Гідну конкуренцію їм склал...
28.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 лабораторної роботи з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів"
23 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Визначення маси брутто,
нетто та відходів овочів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. На лабораторній роботі з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" здобувачі освіти виконували експериментальні завдання,
перевіряли ...
28.08.2024
Практичне заняття на тему "Вивчення основних положень державної системи стандартизації України"
Здобувачі освіти груп ТК-32 і ТК-33 приступили до виконання практичних завдань з
освітньої компоненти "Основи стандартизації, метрології та управління якістю"
під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ.
Здобувачі освіти під час першого практичного заняття на тему "Вивчення основних
положень державної системи стандартизації України" ознайомилися з основними
видами державних стандартів України та ї...
26.08.2024
Успіхи наших першокурсників
23 серпня 2024 року Купрікова Дарина, студентка групи С-11 відділення фізичної
культури та спорту, блискуче виступила на чемпіонаті Волинської області з дзюдо
серед молоді до 23 років, який проходив на базі КЗ "ВОДЮСШ "Колос". Вона здобула
перше місце у ваговій категорії до 78 кг. Її впевнена та технічно досконала
боротьба принесла заслужену перемогу, підтверджуючи високий рівень підготовки та
...
26.08.2024
Всеукраїнська серпнева конференція «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТИВНА ПІДГОТОВКА СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ»
22.08.2024 викладачі фізичного виховання ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки - Оксана
Тесунова, Денис Шепітько, Павло Редчук, Іван Сидорук, Олександр Ходорчук - взяли
участь у Всеукраїнській серпневій конференції «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТИВНА
ПІДГОТОВКА СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ», яку проводив Комітет з фізичного виховання
та спорту МОН України.
Всеукраїнська серпнева конференція була присвячена актуа...
24.08.2024
Презентація книги «Історія Волині»
Напередодні відзначення державного свята Дня Незалежності України у Волинському
національному університеті імені Лесі Українки відбулась презентація книги
«Історія Волині». Це видання стало першим за роки незалежності, яке вийшло
друком і присвячене історії Волині, тим подіям, які відбувалися на території
нашого краю від найдавніших часів до сьогодення.
Над книгою працював колектив із понад 30 ...
24.08.2024
Виховний захід «Всім серцем любіть Україну»
24 серпня Україна відзначає 33-тю річницю проголошення незалежності. Це важливе
свято для держави, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють
свою незалежність зі зброєю в руках.
Саме 24 серпня 1991 року народні депутати ухвалили Акт проголошення незалежності
України та винесли це питання на всеукраїнський референдум. Народ одноголосно
визначився "за". З нагоди державного свя...
24.08.2024
Участь у Всеукраїнській акції «Синьо-жовтий – єднає, синьо-жовтий – надихає, синьо-жовтий – це Україна»
23 серпня в Україні вшановують один із трьох ключових державних символів України
– синьо-жовтий стяг, який є втіленням національної єдності, честі, гідності,
традицій державотворення, історії та сьогодення.
Із прапором кольору небесної блакиті та стиглої пшениці українці тисячоліттями
виборювали і виборюють право українського народу на свободу та незалежність.
У цей святковий день Ольга Кузьм...
24.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-31 з теми: "Приготування страв із овочів та грибів"
22 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із овочів
та грибів" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної проду...
,,,,,,,,,