4.Прес-центр
28.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування та оформлення коктейлів великими порці...
25 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування та оформлення
коктейлів великими порціями. Приготування та оформлення, відпуск моктейлів" під
керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Світлани КИСЛЯК. Під час
приготування змішаних напоїв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та н...
28.10.2024
Спільний науковий семінар секцій "Творець кулінарних шедеврів" та "Техніка і прогрес" наукового товариства
24 жовтня 2024 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки в рамках тижня «Ресторатора»
відбувся спільний науковий семінар секцій "Творець кулінарних шедеврів" та
"Техніка і прогрес" наукового товариства здобувачів освіти під керівництвом
Софії БОНДАРУК та Аліни АВДЄЄВОЇ на тему: "Нові тенденції, проблеми та напрями
розвитку ре...
28.10.2024
Радіодиктант національної єдності
Сьогодні, 25 жовтня, стартував найбільший українськомовний флешмоб –
Радіодиктант національної єдності – традиційна щорічна загальнонаціональна
акція, що проходить напередодні Дня української писемності та мови. Цьогоріч він
відбувся вже 25-й раз поспіль.
Радіодиктант національної єдності має на меті об’єднати українців у різних
куточках світу: вдома, за кордоном або на тимчасово окупованих тер...
26.10.2024
Х Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва
25 жовтня 2024 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університет імені Лесі Українки відбувся Х Всеукраїнський
етнофестивалю кулінарного мистецтва. Участь взяли 20 команд з 16 міст України:
Тернополя, Харкова, Чернівців, Дніпра, Івано-Франківська, Миколаїва, Кривого
Рогу, Черкас, Дрогобич, Ірпіня, Вінниці, Кропивницького, Могилів-Подільська,
Рівного, Льв...
25.10.2024
Інтерактивне заняття “Солов’їною кажуть так...”
Українська мова — наш національний скарб, без якого не може існувати ні народ,
ні Україна як держава. З нагоди Дня української писемності та мови 23 жовтня
2024 року працівники Волинської обласної бібліотеки для юнацтва у співпраці з
викладачами Тамарою БОЙКО, Інною ДАНИЛЮК та здобувачами освіти груп ТК-12, ТК-22
Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки
організували...
25.10.2024
Навчальна екскурсія до Волинського краєзнавчого музею
Здобувачі освіти групи П-22 відвідали навчальну екскурсію до Волинського
краєзнавчого музею, де прослухали лекторій на тему: «Історичні документи XVI –
XVIIІ ст.: основні аспекти достовірності та правомочності» з мультимедійним
супроводом. Лектор-екскурсовод - науковий працівник музею Тамара Андрейчук.
Студенти-екскурсанти мали можливість оглянути оригінали пергаментних документів
Альбрехта Ста...
24.10.2024
Зустріч здобувачів освіти фахового коледжу з військовослужбовцями ЗСУ
Викладач Дмитро Пантік та волонтер Студентської ради Віталіна Ярошик
організували зустріч здобувачів освіти усіх спеціальностей фахового коледжу з
військовослужбовцями ЗСУ.
Гості закладу освіти розповіли про своє цивільне життя до війни, добровільний
вступ до лав ЗСУ та поділились особливостями служби у певних родах військ, які
вони представляють.
Здобувачі освіти проявили щирий інтерес до те...
24.10.2024
Виїзне заняття з освітньої компоненти "Барна справа" для здобувачів освіти груп Т-41, 42 на базі РК "Рестпарк"
23 жовтня 2024 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових
технологій та готельно-ресторанної справи відбулося виїзне заняття з освітньої
компоненти "Барна справа" для здобувачів освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181
Харчові технології на базі РК "Рестпарк" під керівництвом викладача Максима
ПИЛИПЧУКА. Під час виїзного заняття здобувачі освіти ознайомились із
особливостями торг...
24.10.2024
Обласне методичне об’єднання заступників директорів з навчально-виробничого навчання
23 жовтня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки в онлайн режимі відбулося Обласне
методичне об’єднання заступників директорів з навчально-виробничого навчання.
Тематика методичного об’єднання, враховуючи те, що практична підготовка
здобувачів освіти є обов’язковим компонентом освітнього процесу і ставить за
мету формування про...
23.10.2024
Майстер-клас в ресторані грузинської кухні "Гобі" з приготування сучасних страв шеф-кухарем, випускницею фахового коледжу Асею ...
22 жовтня 2024 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових
технологій та готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас в ресторані
грузинської кухні "Гобі" з приготування сучасних страв шеф-кухарем, випускницею
фахового коледжу Асею ДІДУХ для здобувачів освіти групи Т-31 спеціальності 181
Харчові технології.
Під час майстер-класу здобувачі освіти занурилися в світ кулінарії,...
,,,,,,,,,