4.Прес-центр
12.09.2024
Здобувачі освіти перших курсів доєднались до Студентської ради фахового коледжу
10 вересня Студентська рада фахового коледжу поповнилась новими представниками з
числа здобувачів освіти навчальних груп першого курсу. Першокурсники взяли
участь в анкетуванні для виявлення талантів та зацікавлень. Окремі здобувачі
освіти поділились ідеями щодо плану роботи Студради. Заступник голови
студентського самоврядування запросила присутніх долучитись до соціальних мереж
Студради та ви...
12.09.2024
Лекційне заняття на тему "Класифікація та асортимент круп"
Крупи є важливим елементом харчового раціону людини саме тому під час лекційного
заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему
"Класифікація та асортимент круп" здобувачі освіти групи ТК-31 ознайомилися із
класифікацією та сучасним асортиментом круп,поглибили знання про харчову
цінність круп, розглянули товарознавчу класифікацію круп, вивчили вимоги до
якості, деф...
12.09.2024
Семінарське заняття на тему "Основні поняття та категорії в товарознавстві"
Висловлювати свою думку, аргументувати та захищати її здобувачі освіти вчаться
під час семінарських занять. 2 вересня відбулося семінарське заняття з освітньої
компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" в групах ТК-21, ТК-22,ТК-23 на
тему "Основні поняття та категорії в товарознавстві" під керівництвом викдачки
товарознавчих дисциплін Інни ПРИЩЕПИ.
Метою семінарського заняття є систематиз...
12.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із м'яса та птиці"
09 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв із м'яса та птиці" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Технологія вир...
12.09.2024
Текстильні товари
6 вересня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групі третього курсу ТК-33 на тему "Текстильні товари"
під керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час семінару здобувачі освіти представили свої доповіді з питань семінару,
які супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
12.09.2024
Розпізнавання асортименту товарів побутової хімії
6 вересня викладачкою Оленою РАДЧЕНКО було проведено практичне заняття на тему
"Розпізнавання асортименту товарів побутової хімії", де здобувачі освіти
ознайомились з асортиментом товарів побутової хімії та навчились оцінювати
якості і визначати споживчі властивості товарів побутової хімії.
10.09.2024
9 вересня у фаховому коледжі відбулося чергове засідання Педагогічної ради
9 вересня у фаховому коледжі відбулося чергове засідання Педагогічної ради.
Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи
Тетяна Новосад розповіла про методологічні основи співробітництва викладачів
циклової комісії з керівниками навчальних груп щодо формування професійних
компетенцій здобувачів фахової передвищої освіти у навчальний та позанавчальний
час.
Юрисконсу...
10.09.2024
Виховна година присвячена 80-им роковинам початку депортації українців із Лемківщини, Надсяння, Холмщини, Південного Підляшшя, ...
В групах третього курсу ТК-31 і ТК-33 та у групі першого курсу ТК-11 відбулася
виховна година присвячена 80-им роковинам початку депортації українців із
Лемківщини, Надсяння, Холмщини, Південного Підляшшя, Любачівщини, Західної
Бойківщини.
Здобувачі освіти ще раз нагадали ті трагічні події, що позбавили рідних домівок
близько 700 тисяч українців.
Такі виховні години є важливим аспектом націонал...
07.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"
05 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із риби"
під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
07.09.2024
Бесіда зі здобувачами освіти ТК-13 "Як попередити булінг?"
6 вересня практичний психолог Наталія ВОЗНЮК провела бесіду зі студентами групи
ТК-13 на тему "Як попередити булінг?". В рамках цієї теми були розглянуті
питання: ознаки булінгу; види булінгу; психологічні причини поведінки булера;
куди звертатися у випадку булінгу. Також були надати практичні рекомендації, які
допоможуть не стати жертвою булінгу.
,,,,,,,,,