
4.Прес-центр
30.09.2025
Вітання з Всеукраїнським днем бібліотек
Студентська рада фахового коледжу вітає завідувачку бібліотеки закладу освіти
Галину Дмитрівну Романчук з Всеукраїнським днем бібліотек.
30.09.2025
Виховна година на тему: "Життя має значення: як підтримати себе і друга в складні часи"
Практичний психолог Ганна ХАРИТОНЮК спільно з керівницями груп Світланою КИСЛЯК
та Іванною КОСОВОЮ провели виховну годину для здобувачів освіти груп Х12
спеціальності G13 Харчові технології і Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа на тему: "Життя має значення: як підтримати себе і
друга в складні часи".
30.09.2025
Зустріч з роботодавцями здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології
Сьогодні відбувалась зустріч із представниками закладів ресторанного
господарства "Корона Вітовта" та "Noble Restaurant", РК "Срібні лелеки". Під час
дійства обговорювались перспективи подальшої співпраці, налагодження більш
тісних зв'язків. Здобувачам освіти було запропоновано ряд вакантних місць у цих
закладах.
Для студентів зустрічі та спілкування з роботодавцями дають змогу побачити
перспек...
30.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового безопарного тіста"
Здобувачі освіти груп Т41, Т42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із дріжджового безопарного
тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування виробів
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Кондитерська справа".
27.09.2025
Студенти взяли участь у навчанні з протимінної безпеки від Українського Червоного Хреста
Український Червоний Хрест посилює протимінну діяльність шляхом практичного
навчання з нетехнічного обстеження територій, співпрацюючи з ДСНС України для
підвищення безпеки населення. Організація проводить навчання для громад, надає
психосоціальну підтримку постраждалим від мінної небезпеки та інформує про
ризики, особливо в прибережних громадах. 24 вересня практичне заняття пройшло
для груп ІТ...
27.09.2025
Виїзне заняття з освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗГРГ"
В рамках вивчення освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗГРГ"
(теми: «Складання меню на обслуговування бенкет-прийому», «Організація
обслуговування бенкет-прийому») були проведені практичні заняття у групі Р-31
спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в РК "Рестпарк" під керівництвом
викладача Максима ПИЛИПЧУКА.
Сервіс-менеджер Максим ПИЛИПЧУК провів екскурсію виробництвом, озн...
27.09.2025
Студенти зустрілися з гостем із США та практикували англійську мову в живому спілкуванні
23 вересня відбулася знакова подія для студентів груп Ф-11 та Ф-12 — зустріч із
гостем, паном Gary DeLaura з Фінікса, штат Аризона, США. Захід був організований
викладачами Дарією Бультіною, Ольгою Устянчук, Оленою Мокриденко та Василем
Солтисом у рамках навчальної дисципліни "Іноземна мова".
Зустріч пройшла в атмосфері відкритого діалогу. Пан ДеЛаура представив студентам
інформацію про життя в...
27.09.2025
Лекційне занятт з освітньої компоненти "Адміністрування операційних систем та комп’ютерних мереж" на тему "Дистрибутиви ОС Linux"
В рамках вивчення освітньої компоненти "Адміністрування операційних систем та
комп’ютерних мереж" у групі ІТ31 було проведено лекційне заняття на тему
"Дистрибутиви ОС Linux". Під час заняття студенти ознайомилися з різновидами
сучасних дистрибутивів, їх класифікацією, особливостями встановлення та
використання в навчальних і професійних цілях. Окрему увагу було приділено
відмінностям між попул...
27.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борош...
Здобувачі освіти груп Т41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування напівфабрикатів для
оздоблення борошняних кондитерських виробів" під керівництвом викладачки
Світлани КИСЛЯК. Під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої комп...
24.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску хо...
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та
відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах ресторанного
господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні...
,,,,,,,,,