4.Прес-центр
27.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із масляного бісквітного тіста"
25 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
масляного бісквітного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоне...
27.09.2024
Майбутні технологи опановують процес розрахунку собівартості страв
У навчальній аудиторії майбутні технологи активно вивчають розрахунки
собівартості страв, використовуючи калькулятори та спеціальні таблиці. Студенти
зосереджені на практичних завданнях, які допомагають їм освоїти важливі навички
для своєї майбутньої професії. У рамках цього заняття вони вчаться оцінювати
витрати на інгредієнти та різні етапи виробництва, що є ключовими аспектами для
подальшої ...
27.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування соусів у сучасних ресторанах"
25 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування соусів у
сучасних ресторанах" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування соусів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва кулінарно...
27.09.2024
Лекційне заняття на тему: " Основні будівельні характеристики земельних поліпшень"
У групі Ф-32 пройшло лекційне заняття на тему: " Основні будівельні
характеристики земельних поліпшень" (викладач Дмитро Стрільчук).
Разом зі студентами визначили, що саме належить до конструктивних елементів
будівель, обговорили характеристики кожного елемента та їх вплив на вартість
об'єкта оцінки.
На занятті розібрались із механізмом визначення стану конструктивних
елементів,тим самим заклал...
27.09.2024
Засідання старостату відділенні харчових технологій та заочного навчання
25 вересня 2024 року відбулося засідання старостату відділенні харчових
технологій та заочного навчання під керівництвом Ніни Ковальчук. Актуальним
питанням сьогодення є свідоме ставлення здобувачів освіти до державної символіки
України, що знайшло відображення у доповіді Павла Велемця, викладача історії.
Отримана інформація є важливою та потребує розповсюдження старостами у групах.
Крім того б...
26.09.2024
Конференція студентського самоврядування фахового коледжу
У фаховому коледжі відбулась Конференція студентського самоврядування. Під час
заходу ухвалено кілька ключових рішень для розвитку студентського самоврядування
у закладі освіти. Перш за все, було затверджено нову емблему Студентської ради,
яка стане офіційним символом нашої студентської спільноти.
Крім того, на Конференції було затверджено новий склад Студентської ради, яка
представлятиме інте...
26.09.2024
Засідання секції «Прикладна хімія» у вигляді круглого столу на тему: «Можливі ураження людей отруйними речовинами різних груп, ...
В рамках тижня цивільного захисту 24.09.2024 в аудиторії 207 відбулось засідання
секції «Прикладна хімія» у вигляді круглого столу на тему: «Можливі ураження
людей отруйними речовинами різних груп, захист та перша домедична допомога» для
активу студентської ради. Гуртківцями та керівником гуртка Людмилою Голуб стисло
та доступно подано інформацію про можливі ураження отруйними речовинами, описа...
26.09.2024
Навчальна екскурсія доЛуцької філії Волинського обласного центру зайнятості
Студенти групи Б-31 спеціальності 071 Облік і оподаткування Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі
Українки мали можливість сьогодні поспілкуватись про перспективи
працевлаштування у Луцькій філії Волинського обласного центру зайнятості.
Учасників заходу ознайомили із комплексом соціальних послуг, які надає служба
зайнятості, електронними...
26.09.2024
Семінарське заняття на тему "Державне регулювання страхової діяльності" у формі ділової гри
Здобувачі освіти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування з
освітньої компоненти "Страхування" (Викладач Майя Півнюк) провели закріплення
знань з теми "Державне регулювання страхової діяльності" у формі ділової гри -
моделювали процес реєстрації страхової компанії, починаючи від створення
юридичної особи й закінчуюючи отриманням ліцензії на здійснення окремих класів
страхування.
26.09.2024
Виставка робіт із художньої нарізки овочів та фруктів з елементами карвінгу
24 вересня 2024 року відбулася виставка робіт із художньої нарізки овочів та
фруктів з елементами карвінгу. На виставці були представлені роботи здобувачів
освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології: "Квіткове поле",
"Лебедине озеро", "Павич", "Сім'я їжаків", "Черепахи-ніндзя", "Велосипед щастя",
"Ваза з квітами" під керівництвом голови циклової комісії харчових технологій та
готель...
,,,,,,,,,