4.Прес-центр
17.08.2023
Виховна година на тему: «Україна - понад усе», присвячена річниці незалежності України
В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не
втратили своєї актуальності й по сьогоднішній день. Однією з таких подій є
здобуття незалежності 1991 року.
День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається
щороку 24 серпня.
24 серпня 1991 року було проголошено незалежність української держави. Це
проголошення стало кінцевим результатом ...
16.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску теплих салатів, гарячих закусок у суча...
15 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску теплих салатів, гарячих закусок у сучасних закладах
ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування салатів та закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та н...
16.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового безопарного тіста" здобувачами освіти групи Т-41
15 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
дріжджового безопарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компонент...
15.08.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-41 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних...
14 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах
ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та на...
15.08.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних...
14 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування напівфабрикатів
для оздоблення борошняних кондитерських виробів" під керівництвом викладачки
Світлани КИСЛЯК. Під час приготування обробних напівфабрикатів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
освіт...
14.08.2023
Засідання робочої групи з доопрацювання критеріїв Рейтингового оцінювання викладачів
14 серпня у фаховому коледжі, під головуванням заступника директора з навчальної
роботи Ігора Макарука відповідно до запровадженого педагогічного експерименту
(наказ ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки від 29.06.2022 № 85-од «Про проведення
педагогічного експерименту у 2022-2023 навчальному році»), відбулося засідання
робочої групи з доопрацювання критеріїв Рейтингового оцінювання викладачів
фахової ...
14.08.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із овочів та грибів"
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із овочів та грибів"
під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
14.08.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних...
10 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах
ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та на...
13.08.2023
З Днем молоді!
Другий рік поспіль в Україні святкують День молоді 12 серпня. Довгий час він
відзначався, виходячи корінням ще з радянської традиції, в останню неділю
червня. Після російської агресії 2014 року і з бажанням інтегруватися у
європейську родину в Україні постало питання перенесення свята на іншу дату.
Тому 28 липня 2021 року Президент України Володимир Зеленський з урахуванням
ініціативи молодіжни...
11.08.2023
Олена Шахрай - втілення таланту та наполегливості
З 27 по 30 липня 2023 року місто Полтава стало свідком незабутніх спортивних
досягнень на Літньому чемпіонаті України з плавання серед молоді та юніорів.
З-поміж багатьох талановитих спортсменів, що боролися за перемогу, виділилася
Олена Шахрай – здобувачка освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
Волинського національного університету імені Лесі Українки.
У перший день чемпіонату ...
,,,,,,,,,