4.Прес-центр
23.08.2024
Година спілкування до Дня Незалежності
Цьогоріч нашій незалежній неньці Україні виповнюється 33 роки! Через постійну
боротьбу та революції ми щодня захищаємо нашу свободу та право на життя у
вільній країні з мирним небом над головою. Незалежність – це те, що всередині
кожного з нас. Те, що не дає можливості опустити руки, спонукає рухатися вперед
і надихає на нові звершення.
21.08.2024 у групі П-41 було проведено годину спілкування ...
23.08.2024
Cемінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 на тем...
20 серпня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 на тему
"Текстильні волокна" під керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час семінару здобувачі освіти представили свої доповіді з питань семінару,
які супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
23.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску тепли...
15 та 20 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181
Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску теплих салатів, гарячих закусок у сучасних закладах
ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування салатів та закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вм...
22.08.2024
Бесіда зі здобувачами освіти Б-11 "Як попередити булінг?"
21 серпня практичний психолог Наталія ВОЗНЮК провела бесіду зі студентами групи
Б-11 на тему "Як попередити булінг?". В рамках цієї теми були розглянуті
питання: ознаки булінгу; види булінгу; психологічні причини поведінки булера;
куди звертатися у випадку булінгу. Також були надати практичні рекомендації, які
допоможуть не стати жертвою булінгу.
21.08.2024
Семінарське заняття на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств"
В групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 відбулося семінарське заняття з освітньої
компоненти "Маркетинг" на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних
підприємств" під керівництвом викладачки Світлани Крапостіної.
Під час заняття здобувачі освіти обговорювали питання пов'язані із основними
поняттями, принципами та функціями маркетингу та їх застосуванням в системі
підприємницької діяльності.
До...
21.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового безопарного ті...
20 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
дріжджового безопарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компо...
21.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"
19 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв із риби" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ку...
20.08.2024
Костюк Артур – переможець Кубку Волинської області з важкої атлетики
16 серпня 2024 року на базі КЗ "ВОДЮСШ "Колос" відбувся Кубок Волинської області
з важкої атлетики серед чоловіків і жінок. У змаганнях взяли участь 40
спортсменів з різних куточків Волинської області.
Серед учасників був Костюк Артур, студент групи С-11 відділення фізичної
культури та спорту нашого коледжу. Він продемонстрував відмінний результат,
здобувши перше місце у своїй ваговій категорії...
20.08.2024
Засідання педагогічної ради
19 серпня у фаховому коледжі відбулося перше у 2024-2025 навчальному році
засідання педагогічної ради. Перед початком засідання директор Станіслав Щеблюк
від імені усього колективу привітав завідувачку відділення харчових технологій
та заочного навчання Ніну Ковальчук та викладачку суспільних дисциплін Лідію
Бардюк з їх ювілеєм та побажав жити активним, захоплюючим і повним життям, адже
в кожно...
20.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-22 з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів"
16 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Визначення маси брутто,
нетто та відходів овочів" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни
КОСОВОЇ. На лабораторній роботі з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" здобувачі освіти виконували експериментальні завдання,
перевіряли ф...
,,,,,,,,,