4.Прес-центр
21.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів у сучасних ресторанах"
19 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів у
сучасних ресторанах" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні
технології харчуван...
21.09.2024
Спартакіада Фахового коледжу: мініфутбол
17-18 вересня 2024 року відбулися захоплюючі змагання з мініфутболу серед
студентів першого курсу, що проходили в рамках Спартакіади Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права 2024-2025 навчального року. Змагання проводилися на
спортивному майданчику Волинського національного університету імені Лесі
Українки.
Ці змагання стали не лише можливістю для команд виявити найсильніших, але й
важливи...
21.09.2024
Зустріч колективу фахового коледжу з законними представниками здобувачів освіти
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки, з метою налагодження взаємодії колективу
закладу освіти з законними представниками здобувачів освіти та розв'язання
інформаційних, пізнавальних, комунікативні завдань, відбулися батьківські збори.
Зустріч з батьками студентів першого року навчання була організована 18 вересня.
З вітальним...
20.09.2024
Запобігання проявам корупції - важлива складова освітнього процесу
Корупція – це одна з найбільших проблем, яка має негативний вплив на організацію
освітнього процесу в закладах освіти. В рамках заходів антикорупційної
діяльності уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції
фахового коледжу Тетяна МАРКЕЄВА ініціювала зустріч уповноваженої бюро ректора з
антикорупційних питань Волинського національного університету імені Лесі
Українки Радислави...
20.09.2024
Виховна бесіда на тему "Першочергові дії у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів"
19 вересня в групах ТК-11, ТК-31 і ТК-33 відбулася виховна бесіда на тему
"Першочергові дії у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів".
Під час бесіди керівники груп Світлана КРАПОСТІНА та Інна ПРИЩЕПА ознайомили
здобувачів освіти з Пам'яткою першочергових дій у разі загрози вчинення
терористичних або диверсійних актів.
20.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із бісквітного тіста"
19 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
бісквітного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час
приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Конди...
20.09.2024
Спортивна руханка
Студентська рада організувала енергійну розминку для студентів! 💪 Це була
чудова можливість активно почати день, зарядитися позитивом та покращити
настрій. Разом ми виконали кілька простих, але ефективних вправ, поспілкувалися
і отримали порцію мотивації для продуктивного навчання. Долучайтеся до наших
наступних заходів, щоб бути активними та підтримувати себе у формі! 🙌
#НМЦВФПОРухнашездоровя2024
20.09.2024
Максимова Софія - «Майстер спорту України»!
Щиро вітаємо Софію Максимову, студентку Фахового коледжу спеціальності 017
Фізична культура і спорт із професійним святом – Днем фізичної культури і
спорту! Твій вагомий внесок у досягнення українського спорту, зокрема художньої
гімнастики, заслуговує на велику повагу та захоплення. Особливо радіємо з нагоди
визначної події – отримання почесного спортивного звання «Майстер спорту
України». Це д...
20.09.2024
Вивчення основних положень Державної системи стандартизації
Практичні заняття є важливим елементом вивчення здобувачами освіти спеціальності
076 Підприємництво та торгівля освітньої компоненти "Основи стандартизації,
метрології та управління якістю".
Здобувачі освіти груп ТК-31 та ТК-33 під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ
опрацювали завдання практичних робіт пов'язані із вивченням основних положень
Державної системи стандартизації та визначенням ст...
20.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із пряникового та медового тіста"
17 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
пряникового та медового тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компо...
,,,,,,,,,