4.Прес-центр
13.09.2024
Спартакіада Фахового коледжу: легкоатлетичний крос
10 вересня 2024 року у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі
Українки відбулися змагання з легкоатлетичного кросу, організовані викладачами
фізичної культури Оксаною Тесуновою, Олександром Ходорчуком та Денисом
Шепітьком. Захід проходив у рамках Спартакіади Фахового коледжу технологій,
бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки і
зібрав здобувачів ...
13.09.2024
Семінарське заняття на тему "Хімічні волокна"
10 вересня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групі третього курсу ТК-31 на тему "Хімічні волокна"
під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ.
Під час заняття здобувачі освіти обговорювали питання щодо загальних
властивостей та класифікації асортименту хімічних та мінеральних волокон,
розглядали їх основні дефекти та схеми одержання.
13.09.2024
Чемпіонат Волинської області з важкої атлетики
Чемпіонат Волинської області з важкої атлетики: Костюк Артур знову на висоті.
6 вересня 2024 року на базі КЗ "ВОДЮСШ "Колос" відбувся чемпіонат Волинської
області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років. Змагання зібрали
найсильніших спортсменів регіону, які демонстрували свою майстерність та
прагнення до перемоги.
Особливо відзначився Костюк Артур, студент групи С-11 відділення фі...
13.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з яєць та сиру"
10 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв з яєць та сиру" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Технологія виробн...
13.09.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості чаю"
Під час практичного заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих
товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості чаю" здобувачі
освіти групи ТК-33 під керівництвом викдачки Інни ПРИЩЕПИ набули навичок
розпізнавання асортименту і дефектів чаю, навчилися проводити органолептичну
оцінку згідно стандартів та нормативних документів, характеризувати чай за
класифікаційними ...
13.09.2024
Засідання Школи викладача-початківця
Взаємні відвідування занять у фаховому коледжі є однією із форм самонавчання і
взаємоконтролю, ефективним методом вивчення педагогічної майстерності колег.
Тому темою чергового засідання Школи викладача-початківця, яке провела
завідувачка навчально-методичного кабінету Наталія Протасюк, стала мета та
аналіз відвідування навчальних занять, засідань секції наукового товариства
здобувачів освіти, ...
12.09.2024
Здобувачі освіти перших курсів доєднались до Студентської ради фахового коледжу
10 вересня Студентська рада фахового коледжу поповнилась новими представниками з
числа здобувачів освіти навчальних груп першого курсу. Першокурсники взяли
участь в анкетуванні для виявлення талантів та зацікавлень. Окремі здобувачі
освіти поділились ідеями щодо плану роботи Студради. Заступник голови
студентського самоврядування запросила присутніх долучитись до соціальних мереж
Студради та ви...
12.09.2024
Лекційне заняття на тему "Класифікація та асортимент круп"
Крупи є важливим елементом харчового раціону людини саме тому під час лекційного
заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему
"Класифікація та асортимент круп" здобувачі освіти групи ТК-31 ознайомилися із
класифікацією та сучасним асортиментом круп,поглибили знання про харчову
цінність круп, розглянули товарознавчу класифікацію круп, вивчили вимоги до
якості, деф...
12.09.2024
Семінарське заняття на тему "Основні поняття та категорії в товарознавстві"
Висловлювати свою думку, аргументувати та захищати її здобувачі освіти вчаться
під час семінарських занять. 2 вересня відбулося семінарське заняття з освітньої
компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" в групах ТК-21, ТК-22,ТК-23 на
тему "Основні поняття та категорії в товарознавстві" під керівництвом викдачки
товарознавчих дисциплін Інни ПРИЩЕПИ.
Метою семінарського заняття є систематиз...
12.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із м'яса та птиці"
09 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв із м'яса та птиці" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Технологія вир...
,,,,,,,,,