4.Прес-центр
14.09.2022
Спортивна гордість ФКТБП
Студенти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки не тільки наполегливо опановують обрану ними
професію, але й прославляють Україну на міжнародній арені.
Вікторія Куніцка - першокурсниця спеціальності “Фізична культура і спорт”, а ще
- заслужений майстер спорту, багаторазова призерка закордонних змагань та
власниця більше 40 медал...
14.09.2022
З Днем фізичної культури та спорту України!
Вітаємо викладачів фізичного виховання та здобувачів освіти нової спеціальності
"Фізична культура та спорт" Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ
імені Лесі Українки з Днем фізичної культури та спорту України!
Бажаємо всім бути спортивними і здоровими. Нехай тіла не слабшають, а кістки і
м'язи не підводять. Спорт повинен приносити радість і допомагати людям в їхньому
житті, нехай т...
13.09.2022
Приготування виробів з дріжджового тіста
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів з дріжджового
тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК.
Під час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
дисципліни "Предмет спеціальної підготовки".
12.09.2022
Нарада керівників навчальних груп фахового коледжу
Відбулась нарада керівників навчальних груп фахового коледжу.
Під час наради заслухали наступні питання доповідачів:
1.Методичні рекомендації до проведення першого уроку на тему: «Ми українці:
честь і слава незламним!» (Леся Матвійчук).
2.Організація виховного та правовиховного процесу в умовах воєнного стану
(планування) (Валентина Веснянка).
3.Ознайомлення з нормативно-правовою базою, нео...
12.09.2022
Традиційні та інноваційні технології приготування і відпуску страв з м'яса
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні технології
приготування і відпуску страв з м'яса" під керівництвом викладачки Тетяни
НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни "Інноваційні технології
харчув...
12.09.2022
Перше засідання Педагогічної ради фахового коледжу
Відбулось перше засідання Педагогічної ради фахового коледжу
У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:
1. Про підсумки виконання Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 навчальний
рік та розгляд Плану роботи фахового коледжу на осінній навчальний семестр
2022-2023 навчального року (Ігор Макарук).
2. Розгляд та затвердження квот стипендіатів нового набору на осінні...
11.09.2022
Технологічний процес приготування та правила відпуску страв з риби. Інноваційний напрямок у приготуванні рибних страв
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та
правила відпуску страв з риби. Інноваційний напрямок у приготуванні рибних
страв" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння і навички, а також теоретичні знання ...
10.09.2022
Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок у сучасних закладах ресторанного господарства
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та
відпуску холодних страв і закусок у сучасних закладах ресторанного господарства"
під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння і навички, а також теоретичн...
10.09.2022
З Днем читання книг!
#челендж
Підбадьорити, надихнути та навіть спонукати до кардинальних змін у житті - усе
це може книга.
6 вересня у світі відзначають День читання книг.
Бібліотека ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки разом із здобувачами освіти в День
читання розпочала челендж "Книг незмірна глибина": робіть яскраві світлини з
книгою та публікуйте в коментарях або окремим дописом.
У соціальних мережах до цього дня...
09.09.2022
Перше засідання Методичної ради фахового коледжу
Відбулось перше засідання Методичної ради фахового коледжу.
У порядку денному розглянули наступні питання доповідачів:
1. Підведення підсумків роботи Методичної ради у 2021-2022 н. р. та розгляд
плану її роботи на осінній навчальний семестр (Світлана Крапостіна).
2. Про результати роботи кафедри та циклових комісій у 2021-2022 навчальному
році: загальні питання, організація освітнього процес...
,,,,,,,,,