4.Прес-центр
10.10.2024
Документальне оформлення надходженням сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства
Студенти групи Т-22, майбутні технологи, активно працюють над розв’язанням
практичних задач з оформлення первинних документів, пов'язаних із надходженням
сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства. Під час заняття
здобувачі освіти навчаються правильного заповнення та обробки документації, що є
важливим аспектом підготовки кваліфікованих фахівців у галузі харчових
технологій. Т...
10.10.2024
Екскурсія в приватного нотаріуса Луцького районного нотаріального округу
8 жовтня 2024 року в Україні відзначається День юриста. Це свято встановлене
указом президента України 16 вересня 1997 року. Дату святкування обрано не
випадково. Вважається, що в жовтні 1016 року було видано першу збірку законів
Київської Русі – «Руську Правду», яка увібрала в себе всі найважливіші питання
правових відносин Русі.
До цієї дати здобувачі освіти навчальної групи П-32 разом з юрис...
10.10.2024
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Особливості проведення маркетингових досліджень"
В групі третього курсу ТК-32 відбулося семінарське заняття з освітньої
компоненти "Маркетинг" на тему "Особливості проведення маркетингових досліджень"
під керівництвом викладачки Світлани КРАПОСТІНОЇ.
Під час семінарського заняття здобувачі освіти представили свої доповіді, які
супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
10.10.2024
Гостьова лекція «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки»
07 жовтня в рамках проведення тижня права для здобувачів освіти груп П-31, П-32
оперуповноваженим відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області
Департаменту кіберполіції Національної поліції України, старшим лейтенантом
поліції Юрієм Кухарчуком проведено гостьову лекцію на тему: «Кібергігієна як
основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки». Зустріч організувала
викладачка правн...
10.10.2024
Навчальна екскурсія до Укрексімбанку
Лариса Ляшко, Дмитро Стрільчук та студенти групи Ф-31 відвідали Волинську філію
Укрексімбанку у м.Луцьк. За сприяння керуючого відділенням здобувачам освіти
провели екскурсію банком, а також розповіли про основні процеси, які
відбуваються у різних відділах.
Під час екскурсії дізнались багато нового про банківські продукти та послуги,
які надає дана фінустанова.
10.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту і оцінка якос...
Корисні та цілющі властивості чаю - древнього еліксиру здоров'я, молодості та
довголіття, досліджували здобувачі освіти групи ТК-32 під час практичного
заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему
"Розпізнавання асортименту і оцінка якості чаю" під керівництвом викладачки Інни
ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти під час імпровізованої чайної церемонії ознайомити...
09.10.2024
Гостьова лекція «Європейські стандарти дотримання прав людини в діяльності національної поліції»
Під час тижня права викладачка правничих дисциплін Наталія Головачук
організувала гостьову лекцію із старшою інспекторкою з особливих доручень
Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції
України (з дислокацією у Волинській області) Наталією БАРТОШУК.
Для здобувачів освіти спеціальності Право лектор розповіла про європейські
стандарти дотримання прав людини в д...
09.10.2024
Практичне заняття на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів,оцінка якості плодових овочів"
7 жовтня в групах другого курсу ТК-21,ТК-22,ТК-23 відбулося практичне заняття на
тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів,оцінка якості плодових
овочів" під керівництвом викладачки Інни Прищепи.
На занятті здобувачі освіти вивчали особливості різних сортів плодових овочів,
використовуючи натуральні зразки.
09.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування холодних страв і закусок"
07 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
холодних страв і закусок" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. Під час приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Техн...
09.10.2024
Майстер-клас з розпису власноруч спеченого медово-імбирного печива для військовослужбовців
Здобувачі освіти навчальної групи Ф-12 разом з керівником Майєю Півнюк
організували майстер-клас з розпису власноруч спеченого медово-імбирного печива
для військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у медичних закладах міста
Луцьк. Працювали з натхненням та думкою про наших воїнів. Вийшов не просто
смачний десерт, а справжній символ підтримки наших захисників та захисниць.
Ми віримо у ва...
,,,,,,,,,