4.Прес-центр
25.04.2023
Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики у групі Т-31
20-21 квітня 2023 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології склали Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної
роботи з виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти
оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та
заочного навчання Ковальчук Н.М., голови циклової комісії харчових технологій та
готельно-...
25.04.2023
Профорієнтаційна робота циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи
21 квітня 2023 року викладачка Іванна КОСОВА та майстриня виробничого навчання
Анастасія ВОЛКОВА відвідали ЗЗСО Берестечківський та ЗЗСО Лобачівський ліцеї з
метою профорієнтаційної роботи.
Представники Фахового коледжу ознайомили учнів 9-х та 11-х класів із
спеціальностями фахового коледжу, основними напрямками роботи та студентським
життям, про перспективність спеціальностей Готельно-рестора...
25.04.2023
Ставайте донором крові та рятуйте життя наших воїнів разом із викладачами ФКТБП
21 березня 2023 року викладачі фізичної культури фахового коледжу Оксана
Тесунова, Андрій Розтока, Іван Сидорук та Олександр Ходорчук підтримали
ініціативу покликану популяризувати неродинне донорство крові. За статистикою,
один донор крові може врятувати життя трьох людей.
Щороку в Україні до війни донорами ставало близько півмільйона людей. Однак це
лише на перший погляд здається значною циф...
24.04.2023
Вічна пам’ять, честь і слава Герою!
Трагічна звістка сколихнула фаховий коледж: у війні з російським агресором у
результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання загинув
випусник 2016 року відділення обліку та права Анатолій Новак. Обірвалось життя
молодої людини, патріота, справжнього Героя, який назавжди запам'ятається
викладачам і одногрупникам доброзичливим, енергійним та цілеспрямованим. Він був
успішним у на...
24.04.2023
День відкритих дверей
21.04.2023
Вибори голови студентської ради
18 квітня розпочалась передвиборча компанія на посаду голови студентської ради
фахового коледжу. На організаційних зборах були обговорені питання підготовки
дня виборів та проведення голосування. Кандидати домовились про організацію
зустрічі з виборцями 25 квітня о 13.00 у актовій залі фахового коледжу, де кожен
з претендентів на посаду зможе не лише представити свою програму, а й дати
відповід...
18.04.2023
Вітаємо з перемогою
За підсумками тижня циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування відбулося
нагородження здобувачів освіти, які здобули перемогу:
- в олімпіаді з бухгалтерського обліку:
1 місце: Артишевська Олександра (Б-21);
2 місце: Плевако Софія (Б-21), Валецька Анна (Ф-21);
3 місце: Москвич Владислав (Ф-22);
- у конкурсі мультимедійних презентацій «Майбутнє моєї професії»:
1 місце: Климентович Софія (...
18.04.2023
Профорієнтаційна робота
Завідувачка навчально-методичного кабінету Фахового коледжу технологій, бізнесу
та права ВНУ імені Лесі Українки Протасюк Наталія відвідала Луцький ліцей 15 з
метою проведення профорієнтації.
Ліцеїсти 9 класів ознайомилися зі спеціальностями фахового коледжу, основними
напрямками роботи, студентським життям, а також запросили на день відкритих
дверей. Також вони отримали матеріали з інформаціє...
16.04.2023
Здійснення профорієнтаційних заходів
13 квітня 2023 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою
військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні розпочалися змагання
з волейболу серед учнів шкіл закладів освіти області в рамках проведення «ХІХ
Спортивних ігор школярів Волині».
Викладачі фізичної культури ФКТБП Оксана Тесунова та Андрій Розтока, в рамках
здійснення профорієнтаційних заходів, також побували на ви...
15.04.2023
Захист курсових проєктів в групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
11-12 квітня 2023 року у групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
відбувся захист курсових проєктів у змішаному форматі із навчальної дисципліни
"Організація обслуговування в ЗРГ". Комісія заслуховувала виступи здобувачів
освіти, оцінювала роботи та представлені презентації до них, у яких вони
обгрунтували організацію обслуговування бенкетів із застосуванням сучасних меню
та прог...
,,,,,,,,,