Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
11.10.2024
Зустріч з представниками патрульної поліції на тему: "Права людини і дитини"
01 жовтня 2024 року юрисконсультка фахового коледжу Тетяна МАРКЕЄВА ініціювала
зустріч студентів навчальних груп П-31, П-32, ТК-23 з начальником відділу
зав’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області ДПП
Ольгою ШМІГЕЛЬ та старшим інспектором з особливих доручень відділу зав’язків з
громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області ДПП Євгеном
ОСТАПУК...
11.10.2024
У єдності наша сила
1 жовтня у фаховому коледжі відзначили особливий день, що об’єднує незламність
захисників та захисниць нашої країни, велич українського козацтва і духовну
підтримку Покрови Пресвятої Богородиці провівши цікавий захід на тему «У єдності
наша сила». Він відбувся у формі змагань серед здобувачів освіти першого року
навчання у результаті яких переможцями стала команда "Козаки" (групи ТК-13),
друге ...
11.10.2024
З Днем захисників та захисниць України!
Сьогодні 1 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського
козацтва ми відзначаємо державне свято – День захисників та захисниць України.
Це свято тих, хто відстоює нашу свободу, волю та незалежність, завдяки кому ми
маємо змогу жити своїм щоденним життям – вчитись, працювати, творити, мріяти.
Серед відважних воїнів-захисників нашої держави є і працівники та випускники
нашого фах...
11.10.2024
Загальнонаціональна хвилина мовчання до Дня захисників та захисниць
Представники студентського самоврядування фахового коледжу приєднались до
загальнонаціональної хвилини мовчання до Дня захисників та захисниць.
11.10.2024
Засідання Адміністративної ради
30 вересня у фаховому коледжі відбулося засідання Адміністративної ради.
Заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук представив на погоджений та
схвалений план роботи адміністративної ради на осінній семестр 2024-2025
навчального року для окреслення організації її діяльності. Про стан виконання
рішень Адміністративної ради на 2023-2024 навчальний рік доповідав секретар
адміністративної...
11.10.2024
Складання здобувачами освіти групи Т-31 кваліфікаційної пробної роботи з навчально-виробничої практики.
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології склали
кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики. Практичні завдання
та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення
харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії
харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, викладачки
Іван...
10.10.2024
Вивчення здобувачами освіти специфіки роботи страхових організацій
У групі Ф-32 під керівництвом викладачки Майї Півнюк здобувачі освіти вивчали
специфіку роботи страхових організацій - детально розкривали основні аспекти
організації діяльності структурних підрозділів, департаментів, регіональних
мереж та особливості формування складу власників і системи нагляду за роботою
страхових організацій.
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв ...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з осві...
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування виробів із білков...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування виробів із білкового тіста" під керівництвом викладачки Світлани
КИСЛЯК. Під час приготування кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти...
10.10.2024
Документальне оформлення надходженням сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства
Студенти групи Т-22, майбутні технологи, активно працюють над розв’язанням
практичних задач з оформлення первинних документів, пов'язаних із надходженням
сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства. Під час заняття
здобувачі освіти навчаються правильного заповнення та обробки документації, що є
важливим аспектом підготовки кваліфікованих фахівців у галузі харчових
технологій. Т...
,,,,,,,,,