4.Прес-центр
27.09.2022
Вітаємо студентів ФКТБП зі здобутими призовими місцями в конкурсі «Код нації»!
Здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки взяли участь в конкурсі творчих проєктів до дня Незалежності України
«Код нації», де зайняли три призових місця.
Вітаємо Світлану Мазнюк із зайнятим I місцем в номінації «Майстерна Україна», де
вона представила відео створення композиції з овочів і фруктів «Україна єдина».
Софія Пундик і Микола Максимчук за...
25.09.2022
Страви з борошна. Традиційні та інноваційні технології приготування
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Страви з борошна. Традиційні та
інноваційні технології приготування" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни "Інноваційні технології
харчування та...
25.09.2022
Вітаємо Вікторію Волошин із зайнятим призовим місцем!
Вітаємо нашу студентку групи ТК-11 Вікторію Волошин із зайнятим III місцем у XIV
відкритому турнірі з художньої гімнастики "Золота осінь-2022" серед гімнасток
2007 КМС р.н. в категорії "С"!
25.09.2022
Виставка-інсталяція у бібліотеці фахового коледжу до Міжнародного дня миру
До Міжнародного дня миру в читальній залі бібліотеки ФКТБП ВНУ імені Лесі
Українки експонується виставка-інсталяція книги Олександра Клименка "Миротворча
діяльність українського війська. Перше десятиліття. Фотоальбом."
Фотоальбом - яскрава високохудожня фоторозповідь про участь Збройних сил України
в миротворчих операціях ООН. Книга творить привабливий імідж Збройних сил
України, як держави, щ...
25.09.2022
Загальнонаціональна хвилина мовчання
Щодня о 9:00 працівники та здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу
та права ВНУ імені Лесі Українки приєднуються до загальнонаціональної хвилини
мовчання і згадують усіх українців, які віддали життя, всіх, хто воював, всіх
військових, цивільних та дітей.
Слава героям! Слава вільній Україні!
24.09.2022
Вітаємо з Міжнародним днем студентського спорту!
До Міжнародного дня студентського спорту, який відзначають 20 вересня, викладачі
фізичної культури Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки провели спортивно-масові заходи серед здобувачів освіти.
Майже сто студентів фахового коледжу взяли участь у масовому забігу на дистанції
1 км. Крім того, здобувачі освіти займалися руховими іграми та виборювали звання
кращої б...
21.09.2022
Відновне правосуддя для неповнолітніх: як це працює. Лекція від Оксани Павлосюк
16 вересня юрисконсультка фахового коледжу Тетяна Маркеєва організувала зустріч
здобувачам освіти навчальної групи П-31 з Оксаною Павлосюк, помічницею юриста
відділу безоплатної правової допомоги Луцького місцевого центру з надання
безоплатної вторинної правової допомоги.
Оксана Романівна ознайомила присутніх з порядком роботи центру, видами послуг,
які надаються та зазначила категорії осіб, я...
21.09.2022
Знайомство з історичним минулим та героїчним сьогоденням рідної країни
Для здобувачів освіти навчальної групи П-22 викладачкою Вікторією Дяченко було
організовано та проведено екскурсію до Волинського краєзнавчого музею.
Така екскурсія – це не лише знайомство з історичним минулим рідного краю, а й
своєрідний елемент зацікавлення навчальною дисципліною "Історія: Україна і
світ", який сприяє патріотичному вихованню молоді.
Враховуючи події, які переживає наша краї...
21.09.2022
Екскурія до Луцького міського центру зайняйнятості
У рамках навчальної практики здобувачі освіти групи Б-31 спеціальності 071 Облік
і оподаткування відвідали Луцький міський центр зайняйнятості.
Під час екскурсії практикантів ознайомили з напрямками роботи та послугами
Центру зайнятості, основними сучасними підходами до пошуку роботи, методикою
складання резюме, провели тестування професійної спрямованості.
20.09.2022
Технологічний процес приготування і відпуску страв з яєць та сиру. Інноваційні напрямки у приготуванні
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування і
відпуску страв з яєць та сиру. Інноваційні напрямки у приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни "І...
,,,,,,,,,