4.Прес-центр
24.04.2022
Етнічні кухні: погляд у сучасність
20 квітня 2021 року в умовах воєнного стану викладач вищої кваліфікаційної
категорії циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи,
викладач-методист Ігор Макарук провів онлайн лекторій з освітньої компоненти
"Етнічні кухні" для здобувачів освіти, які здобувають освітній ступінь фахового
молодшого бакалавра – студентів групи Тз-71с заочної форми навчання. Для
проведення ле...
24.04.2022
Відео рецепт приготування млинців із сиром
Здобувач освіти фахового коледжу групи Т-32 Владислав Кватирко готує млинці з
сиром для виконання лабораторної роботи з дисципліни "Технологія приготування
їжі".
24.04.2022
Звичаї нашого роду: страви української кухні
Ну що, друзі, готуєтесь до Великодня?
А чи тенькає ваше українське серденько від назв: січеники, крученики, завиванці,
вергуни, буцики, гречаники, мандрики, шулики, деруни, гарбузяники? Та певні, що
тенькає. А тут ще таке свято на носі! ВЕЛИКДЕНЬ!
Що приготувати, щоб було недорого, смачно і традиційно – такі думки сьогодні
гризуть не одну голівку. Пропонуємо вашій увазі страви з книги «Звичаї...
24.04.2022
Асортимент й оцінка якості сичугових сирів
19 квітня у групі ТК-33 відбулася практична робота на тему: "Розпізнавання
асортименту й оцінка якості сичугових сирів".
На даному занятті здобувачі освіти формували вміння і навички розпізнавати сири,
начинки, працювати з нормативними документами при проведенні органолептичної
оцінки якості сичугових сирів.
23.04.2022
Розширюємо мовні кордони
Під час вивчення іноземної мови за професійним спрямуванням, здобувачі освіти
фахового коледжу групи Т-32 створили презентації про відомих кухарів, відео
рецепти та презентації страв, а також меню свого майбутнього закладу харчування
англійською мовою.
23.04.2022
Допомога нашим захисникам
Колектив і здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
долучилися до ініціативи волонтерського центру Волинського національного
університету імені Лесі Українки з формування гуманітарної допомоги нашим
військовим на передовій.
Зібрану у фаховому коледжі допомогу передали волонтерському центру університету,
який доставить її за призначенням.
Дякуємо усім за небайдужість!
Сл...
22.04.2022
V-VI засідання Адміністративної ради
18 квітня відбулось V-VI (об’єднане) засідання Адміністративної ради фахового
коледжу.
У порядку денному заслухали доповідачів і розглянули наступні питання:
1. Стан профорієнтаційної роботи у професійному коледжі: аналіз проведеної
роботи та основні завдання на 2022 рік (Руслана Щебет).
2. Стан мобілізаційної роботи у професійному коледжі: нові нормативно-правові
акти, сучасні викл...
22.04.2022
Вірш "Почуй нас, Боже" Жанни Степенів
Студентка Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Анна Грисюк (група П-11)
декламує вірш "Почуй нас, Боже" Жанни Степенів.
На коліна Україна стала перед Богом,
І багатим стала миру зі своїм народом.
Ти почуй, почуй нас, Боже!
Ми тебе благаєм.
Нехай кров наша вкраїнська литись перестане.
Ти пробач, пробач нас, Боже, бо ми завинили.
Ти давав нам настанови,слухать не хотіли.
Та свідо...
22.04.2022
Управління агропромисловим комплексом
У рамках вивчення дисципліни «Адміністративне право», в групі П-31 проведено
семінарське заняття з використанням технологій дистанційного навчання на тему:
«Управління агропромисловим комплексом».
Здобувачі освіти підготували змістовні доповіді за питаннями семінару щодо
організаційно-правових засад та системи органів управління агропромисловим
комплексом, з’ясували порядок державного контролю...
22.04.2022
Здано кваліфікаційний екзамен з виробничої практики в групі Т-31
14-15 квітня здобувачі освіти фахового коледжу групи Т-31 спеціальності 181
Харчові технології складали кваліфікаційний екзамен з виробничої практики.
Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі
завідувачки відділення харчових технологій та заочного навчання Ніни Ковальчук,
голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи
Тетяни Новоса...
,,,,,,,,,