4.Прес-центр
14.09.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання зовнішніх ознак та асортименту скловиробів"
13 вересня викладачкою РАДЧЕНКО Оленою у групах ТК-21, ТК-22 було проведено
практичне заняття на тему "Розпізнавання зовнішніх ознак та асортименту
скловиробів", метою якого було набуття навичок у розпізнаванні асортименту,
споживчих властивостей та оцінки якості скловиробів.
14.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування солодких страв"
13 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
солодких страв" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ...
14.09.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів і приправ"
Прянощі і приправи – це не тільки популярні ароматні добавки до різного роду
страв. Сучасна наука тільки починає відкривати те, наскільки велику користь вони
приносять здоров’ю.
Під час практичного заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих
товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів і приправ"
здобувачі освіти групи ТК-33 набули практичних навичок розп...
14.09.2024
Показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування" на тему: "Традиційні та інноваційні тех...
12 вересня 2024 року у групі Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відбулося
показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Інноваційні технології
харчування" на тему: "Традиційні та інноваційні технології приготування та
відпуску страв із м'яса на грилю" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Метою заняття було формування практичних вмінь та навичок з: розрахунку сировини
для пр...
14.09.2024
Семінарське заняття на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств"
Під час семінарського заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему
"Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств" здобувачі освіти групи
ТК-31 продемонстрували свої доповіді та мультимедійні презентації щодо питань
семінару.
В кінці заняття студенти виконали тестові завдання.
14.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування т...
11 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні
технології приготування та відпуску страв із м'яса" під керівництвом викладачки
Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти...
14.09.2024
Семінарське заняття на тему: "Особливості проведення маркетингових досліджень"
Семінарські заняття є важливим елементом вивчення освітньої компоненти
"Маркетинг".
Під час семінарського заняття на тему: "Особливості проведення маркетингових
досліджень" здобувачі освіти групи ТК-33 обговорювали питання пов'язані із
поняттям та видами маркетингової інформації та маркетингових досліджень,
методами їх проведення та основними етапами здійснення.
Доповіді здобувачів освіти супро...
13.09.2024
Виховна година на тему "Студентське самоврядування - права, можливості і відповідальність студентів"
12 вересня в групах третього курсу ТК-31 і ТК-33 відбулася виховна година на
тему "Студентське самоврядування - права, можливості і відповідальність
студентів".
Під час виховної години відбулася зустріч здобувачів освіти з Діаною Філюк -
головою науково-навчальної комісії Студентської ради, яка ознайомила присутніх
зі структурою та основними завданнями Студентської ради.
13.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із пісочного та пряникового ті...
11 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
пісочного та пряникового тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої комп...
13.09.2024
Вітаємо переможців та учасників XXII Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок" з англійської мови
Вітаємо переможців та учасників XXII Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок"
з англійської мови. Здобувачі освіти груп ТК-23, Т-22, Р-21 під керівництвом
Шутовської Л. В. продемонстрували чудові результати. Бажаємо успіхів у вивченні
іноземної мови.
,,,,,,,,,