4.Прес-центр
08.11.2022
Субкультури: історія створення, переконання, стиль одягу та зовнішній вигляд
Здобувачі освіти фахового коледжу групи Б-21 підготували цікаві постери та
інформацію про різні субкультури на заняття з іноземної мови (іноземної мови за
професійним спрямуванням) (викладачка Ніна Новосад).
Студенти розповіли про історію створення, переконання, стиль одягу та зовнішній
вигляд представників субкультур, а також висловили своє ставлення до кожної з
них.
08.11.2022
Особливості товарної та цінової політики сучасного підприємства
У групах третього курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова
діяльність ТК-31, ТК-32, ТК-33 під керівництвом викладачки Світлани Крапостіною
відбулося семінарське заняття з навчальної дисципліни "Маркетинг" на тему
"Особливості товарної та цінової політики сучасного підприємства".
Під час заняття здобувачі освіти продемонстрували свої знання щодо класифікації
товарів, етапів ж...
06.11.2022
Як впливає мистецтво на життя людей та культуру?
У групі Р-11 відбулося незвичайне заняття з іноземної мови на тему «Види
мистецтва».
Викладачка Дарія Бультіна ознайомила здобувачів освіти з цікавими фактами про
видатних митців світу; разом зі студентами обговорили іноземною мовою вплив
мистецтва на життя людей та культуру, а також розвивали творчі здібності
здобувачів освіти.
Студенти групи Р-11 Стрелюк Яна та Швець Анелія підготували віде...
06.11.2022
Швейні товари: характеристика асортименту, спочивчі властивості та історія розвитку швейної промисловості
У групі ТК-31 відбулося семінарське заняття з навчальної дисципліни
"Товарознавство непродовольчих товарів" на тему "Швейні товари", під
керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час заняття здобувачі освіти підготували мультимедійні презентації, в яких
демострували групову характеристику асортименту швейних товарів, визначали їхні
споживчі властивості та історію розвитку швейної промисловості.
06.11.2022
Молодіжна мода англійською!
У підгрупі Т-24 викладачка Людмила Шутовська провела заняття з навчальної
дисципліни "Іноземна мова (іноземна мова за професійним спрямуванням)" на тему
"Молодіжна мода".
Здобувачі освіти фахового коледжу підготували презентації про різні молодіжні
субкультури.
05.11.2022
Відбулось 2-ге засідання Адміністративної ради фахового коледжу
31 жовтня відбулось 2-ге засідання Адміністративної ради фахового коледжу
У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:
1. Про побутові та санітарно-гігієнічні умови проживання студентів у гуртожитку
університету. Стан виховної роботи зі студентами фахового коледжу, які
проживають у гуртожитку (Леся Матвійчук).
2. Організація роботи спортивних секцій у 2022-202...
04.11.2022
Співпраця з Луцьким міським центром зайнятості в дії!
На продовження співпраці з Луцьким міським центром зайнятості викладачкою
начальної дисципліни «Трудове право» Галиною Кравчук було організовано екскурсію
для студентів 3 курсу групи П-32 до Центру кар’єри.
Під час екскурсії студентів ознайомлено з послугами та можливостями державної
служби зайнятості та напрямками роботи кожного з підрозділів центру.
Протягом зустрічі фахівець відділу активн...
02.11.2022
Вітаємо команду фахового коледжу з зайнятим III місцем!
28 жовтня закінчився другий етап ХХХ обласних ігор серед студентів закладів
фахової передвищої освіти Волині з міні футболу серед чоловіків.
Футбольна команда Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки виборола III місце!
Відзначаємо та вітаємо усіх гравців команди фахового коледжу з міні-футболу, а
саме: Волошина Олега – група С-11, Папко Тараса – група БТК-21С, Би...
01.11.2022
Відбулось чергове засідання школи викладача-початківця фахового коледжу
28 жовтня відбулось чергове засідання школи викладача-початківця фахового
коледжу.
Темою даного засідання обрали: "Використання тестового контролю при перевірці
знань і вмінь здобувачів освіти".
Провела засідання школи викладача-початківця завідувачка навчально-методичним
кабінетом Наталія Протасюк.
01.11.2022
НОВІ ЖУРНАЛИ ВЖЕ ДОСТУПНІ!
Електронна бібліотека нашого фахового коледжу поповнилася новими періодичними
виданнями.
Запрошуємо до перегляду професійних галузевих видань "М’ясні технології",
"Пекарські та кондитерські технології".
,,,,,,,,,