4.Прес-центр
12.11.2022
Чи знаєте ви про взуття стільки, скільки про нього знають студенти-товарознавці ФКТБП?
У групі ТК-31 відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти
"Товарознавство непродовольчих товарів" на тему "Взуття", викладачка Вікторія
Шух.
Під час заняття здобувачі освіти продемонстрували свої знання щодо основних
деталей взуття, особливостей крою, основних методів кріплення, класифікації та
характеристики видів взуття, історії виникнення та чинників, що формують
споживчі властивос...
12.11.2022
Вітаємо в.о. голови студради ФКТБП Софію Приходько зі здобутими призовими місцями!
Вітаємо в.о. голови студради фахового кодеджу Софію Приходько зі здобутими
призовими місцями на Всеукраїнському фестивалі східного та сучасного танцю
"Oriental Dreams 2022", де вона зайняла 1 місце у категорії "Молодь відкрита
ліга «Естрадна пісня», 1 місце - "Молодь відкрита ліга «Імпровізація табла» та 2
місце - "Молодь відкрита ліга «Табла-соло».
Пишаємося тобою!
Успіхів тобі і надалі на ф...
12.11.2022
Розпізнавання помологічних сортів і оцінка якості свіжих плодів
У групі ТК-21 відбулося практичне заняття з навчальної дисципліни
"Товарознавство продовольчих товарів" (викладачка Інна Прищепа) на тему:
"Розпізнавання помологічних сортів і оцінка якості свіжих плодів".
На занятті здобувачі освіти надавали товарознавчу характеристику найбільш
поширеним помологічним сортам насіннячкових та кісточкових плодів, а також
характеризували найпоширеніші хвороби пло...
12.11.2022
Студенти ФКТБП зустрілися з адвокатом Ради адвокатів Волинської області Сергієм Полячуком
На продовження співпраці із юристами-практиками відбулася зустріч здобувачів
освіти групи П-21 з адвокатом Ради адвокатів Волинської області Сергієм
Полячуком.
Основну увагу у виступі приділено завданням адвокатури, принципам,
організаційним формам, видам, етичним нормам адвокатської діяльності,
адвокатській практиці та ролі адвоката в системі безоплатної правової допомоги в
Україні.
На числе...
12.11.2022
Підсумкове засідання Методичного об’єднання керівників навчальних груп фахового коледжу
7 листопада відбулось підсумкове засідання Методичного об’єднання керівників
навчальних груп фахового коледжу.
У порядку денному засідання обговорили наступні питання доповідачів:
1. Психологічна допомога та емоційна підтримка учасників освітнього процесу в
умовах воєнного стану (Галина Романчук).
2. Формування правової культури здобувачів освіти (Тетяна Маркеєва).
3. Різне.
11.11.2022
Вітаємо студентку ФКТБП Поліну Іщук
Вітаємо Поліну Іщук, студентку ФКТБП групи ТК-11, яка разом зі своїм
танцювальним колективом "Fly1ne" зайняла 1 місце у Всеукраїнському фестивалі
"Oriental dreams - 2022" в номінації "Формейшн Юніори ВТК"
Пишаємося і бажаємо нових успіхів!!!
10.11.2022
Борошняні страви та кулінарні вироби
У групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відбулося семінарське
заняття з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції" на
тему: "Борошняні страви та кулінарні вироби" (викладачка Світлана КИСЛЯК).
Здобувачі освіти підготували цікаві та змістовні презентації і виступи,
обговорили харчову цінність страв та виробів з борошна, їх класифікацію,
технологію приго...
10.11.2022
Студенти ФКТБП інформують про систему безоплатної правової допомоги
3 метою підвищення обізнаності громадян про систему безоплатної правової
допомоги студенти фахового коледжу, які проходять навчальну практику на базі
Луцького місцевого центру провели інформування вулицями міста Луцька.
Громадяни дізналися, які послуги надає система та хто є суб'єктами на право
отримання безоплатної вторинної правової допомоги
10.11.2022
Пізнавальна година "Відкрий для себе Європу"
Cтуденти 1 курсу факультету "Фінанси, банківська справа та страхування" разом з
викладачкою Юлією Войтюк відвідали Волинську державну обласну універсальну
наукову бібліотеку імені Олени Пчілки.
1 листопада світова спільнота відзначає День заснування Європейського Союзу. З
23 червня 2022 року Україна стала офіційним кандидатом на вступ до ЄС. З цієї
нагоди Центром європейської інформації Волинс...
09.11.2022
Художньо-декоративне вирізування з елементами карвінгу з буряка, моркви, картоплі та яблук
Здобувачі освіти фахового коледжу груп Т-21, Т-22, Т-23 спеціальності 181
Харчові технології відвідали факультатив із карвінгу з теми:
"Художньо-декоративне вирізування з елементами карвінгу з буряка, моркви,
картоплі та яблук" під керівництвом майстра виробничого навчання Андрія ЦЬОСЯ.
,,,,,,,,,