4.Прес-центр
14.06.2024
Заходи з популяризації дотримання засад академічної доброчесності
У фаховому коледжі й надалі тривають заходи з популяризації дотримання засад
академічної доброчесності. 13 червня 2024 року клініцисти юридичної клініки
Вікторія ШЕПЕЛЬ і Вікторія КУЗЬМИЧ провели правопросвітницький захід на тему:
«Значущість академічної доброчесності в підготовці фахівців з
готельно-ресторанної справи» для здобувачів освіти спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа. Керівни...
14.06.2024
Щотижнева онлайн-консультація з питань вступу
11 червня відбулась традиційна щотижнева онлайн-консультація з питань вступу на
навчання до фахового коледжу в 2024 році. Відповідальний секретар приймальної
комісії Руслана Щебет ознайомила вступників та їх батьків зі спеціальностями та
освітньо-професійними програмами, за якими оголошено прийом на навчання у 2024
році, зі строками та порядком реєстрації заяв та документів, з умовами
конкурсно...
14.06.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування дієт...
12 червня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування дієтичних
страв" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
лабораторної роботи здобувачі освіти готували страви: тефтелі з яловичини із
рисом; рибу, запечену у сметанному соусі; зрази рибні січені; кури в яйці;
яловичину, тушкован...
14.06.2024
Засідання Методичного об’єднання керівників навчальних груп
10 червня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки було проведено підсумкове засідання Методичного об’єднання керівників
навчальних груп.
Голова методичного об’єднання Валентина ВЕСНЯНКА ознайомила з результатами
аналізу роботи керівників навчальних груп та виконання плану роботи методичного
об’єднання керівників навчальних груп за 2023-2024 навчальний рік.
У ході...
13.06.2024
Захист звітів з переддипломної практики здобувачами вищої освіти групи БТКз-21с
6 та 7 червня відбувся захист звітів з переддипломної практики здобувачами вищої
освіти групи БТКз-21с. В своїх доповідях здобувачі освіти представили
торговельні підприємства бази практики, товарний асортимент та основні і
допоміжні операції торгово-технологічного процесу.Комісія заслухала та оцінила
доповіді студентів.
13.06.2024
Захист курсових проєктів здобувачами освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології
05-06 червня 2024 року у групі Т-31 спеціальності 181 Харчові технології
відбувся захист курсових проєктів у змішаному форматі із освітньої компоненти
"Організація виробництва в ЗРГ". Комісія заслуховувала виступи здобувачів
освіти, оцінювала проєкти та представлені презентації до них, у яких вони
обгрунтували необхідність будівництва своїх запропонованих сучасних закладів
ресторанного господар...
12.06.2024
Фестиваль "Країна Гідності"
11 червня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки, в рамках проєкту «Некорумповане
покоління» за підтримки Волинського обласного фонду «Дитяча місія. Україна»,
відбувся фестиваль «Країна Гідності».
Участь у фестивалі взяли команди: Опорного закладу Хрінницього ліцею,
Копиллівської гімназія Колківської селищної ради, Ясенівського...
12.06.2024
Благодійна акція «Подаруй книгу»
Здобувачі освіти навчальної групи Б-21 фахового коледжу долучилися до моральної
підтримки наших військових, які проходять реабілітацію після отриманих поранень.
Вони придбали збірку поезій "Крилом будь", складену більше ніж 30 авторами з
усієї України і подарували її нашим Героям. У кожній книзі здобувачі освіти
написали кілька мотивуючих слів від душі, щоб додати сили та натхнення нашим
воїнам...
12.06.2024
Благодійна акція "Енергетичні набори для 100 омбр"
Здобувачі освіти фахового коледжу самотужки виготовили та передали енергетичні
набори воїнам 100-ї окремої механізованої бригади. Додатковим бонусом до
смаколиків стали підбадьорливі листи та патріотичні малюнки. Дякуємо нашим
військовим за захист.
12.06.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування борошняних страв"
05 червня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування борошняних
страв" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
лабораторної роботи здобувачі освіти готували оладки з яблуками, млинці на
кислому молоці, млинчики "Полісся", лазанку із салом та сиром, галушки із сиром,
вареники по-се...
,,,,,,,,,