4.Прес-центр
29.04.2021
Конкурс стінгазет до Всесвітнього дня охорони праці
З 19 по 23 квітня у фаховому коледжі тривав тиждень охорони праці та цивільного
захисту, у рамках якого відбулось оформлення студентами кожної групи стінгазети
на задану тематику.
Журі конкурсу вирішило не присвоювати призових місць, а відібрати найкращі
стінгазети.
29.04.2021
Профорієнтаційна зустріч в Угринівській загальноосвітній школі
У рамках співпраці з Городищенською ОТГ, викладачі фахового коледжу відвідали з
профорієнтаційною роботою Угринівську загальноосвітню школу.
Зокрема, викладач фахового коледжу Світлана Крапостіна розповіла учням 9,10 та
11 класів Угринівської ЗОШ І-ІІІ ступеня та Колодеженського ліцею про професії,
які можна здобути в коледжі.
Викладач технологічних дисциплін Софія Бондарук детальніше ознайом...
28.04.2021
«Чорнобиль не має минулого часу»
26 квітня студенти групи Р-21 під керівництвом Кисляк Світлани Володимирівни
підготували відкриту виховну годину до 35 річниці Чорнобильської трагедії
«Чорнобиль не має минулого часу».
Про жахливу подію важко згадувати, страх проймає душу при згадці про мільйони
загиблих людей, особливо молодих, які помирають повільно, але в тяжких муках. Ще
багато століть ця трагедія буде нагадувати про себе ...
28.04.2021
Лабораторна робота «Приготування холодних страв і закусок з риби та м'яса».
23 квітня студенти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: «Приготування холодних страв і закусок з риби та
м'яса». Під час приготування страв студенти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з дисципліни «Технологія
приготування їжі».
28.04.2021
#ЧОРНОБИЛЬ35
Час плине невпинно. Спливають роки, сплітаючись у десятиліття, а чорний день
Чорнобильської трагедії залишається найбільшим горем для нас, українців.
26 квітня 2021 року - 35 річниця Чорнобильської аварії.
Чорнобильська аварія - це без перебільшення наймасштабніша катастрофа в історії
людства.
Вона призвела до непоправних медичних, економічних, соціальних, гуманітарних та
екологічних наслідк...
25.04.2021
Завершується тиждень охорони праці та цивільного захисту
З 19 по 23 квітня у фаховому коледжі тривав тиждень охорони праці та цивільного
захисту.
У рамках проведення цього тижня відбулися наступні заходи:
* огляд службового автотранспорту до експлуатації в літній період;
* перевірка технічного стану та комплектності пожежних кранів та вогнегасників;
* заняття з працівниками фахового коледжу на теми: «Порядок проведення
інструктажів з охорони ...
25.04.2021
Екологічна толока «Чисте довкілля»
29 студентів фахового коледжу груп ТК-12 та Б-11 під керівництвом керівника
фізичного виховання Івана Гнатовича Черевко та інженера з охорони праці Ігоря
Карп’юка взяли участь в екологічній толоці «Чисте довкілля», яка відбулась на
території Луцької територіальної громади.
25.04.2021
Відео ролик зі спеціального об'єктового тренування з питань цивільного захисту в рамках проведення тижня охорони праці
Відповідно до Плану роботи ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки на 2020-2021 н. р. та
Плану тижня охорони праці та цивільного захисту (19-23 квітня 2021 року), під
керівництвом начальника цивільного захисту фахового коледжу Станіслава Щеблюка,
відбулося комплексне об’єктове тренування з цивільного захисту.
Розпочалося тренування засіданням Штабу цивільного захисту фахового коледжу під
головуванням на...
24.04.2021
Підписано договір про співпрацю з Підгайцівською сільською радою
22 квітня директор Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки Станіслав Германович Щеблюк
підписав договір про співпрацю з сільським головою Підгайцівської сільської ради
Юрієм Михайловичем Семенюком.
Під час підписання договору були також присутні заступник сільського голови
Валентин Приходько, начальник відділу освіти, культури, м...
24.04.2021
"Педагогічний ОСКАР" здобуто!
Вітаємо Новосад Тетяну Іванівну, голову циклової комісії харчових технологій та
готельно-ресторанної справи, за зайняте ІІІ місце у конкурсі професійної
майстерності педагогічних працівників закладів освіти «Педагогічний ОСКАР» у
номінації "Сучасний навчально-методичний посібник РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС ТА ЕТИКЕТ"
для студентів зі спеціальності «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна
справа».
К...
,,,,,,,,,