
4.Прес-центр
04.09.2025
У Луцьку відбувся Всеукраїнський патріотичний забіг «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»
Викладачі Павло Редчук, Олександр Ходорчук, Іван Сидорук, Денис Шепітько та
Оксана Тесунова разом зі студентами Фахового коледжу технологій, бізнесу та
права Волинського національного університету імені Лесі Українки долучилися до
щорічного Всеукраїнського патріотичного забігу «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ
УКРАЇНИ», який відбувся у Луцьку.
Мета заходу – вшанування пам’яті воїнів, які віддали жи...
04.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування ...
Здобувачі освіти групи Т41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів та сиропів до
напоїв. Приготування, оформлення, відпуск охолоджуючих і тонізуючих напоїв" під
керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Родіона ТРИКОЗА. Під час
приготування напоїв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також те...
04.09.2025
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Зерно та зерно-борошняні товари"
В групі ТК-32 відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти
"Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Зерно та зерно- борошняні
товари" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти систематизовували та поглиблювали знання,
характеризували зернові культури, показники якості, класифікацію та асортимент
круп, борошна, макаронних та хлібобулочних виробів. Відпо...
02.09.2025
Лекційні та практичне заняття у групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в РК "Рестпарк"
В рамках вивчення освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗГРГ"
(теми: «Бенкет за столом із повним обслуговуванням офіціантами», «Бенкет за
столом із частковим обслуговуванням офіціантами», «Організація обслуговування
бенкетів за столом із частковим обслуговуванням офіціантами» були проведені
лекційні заняття та практичне заняття у групі Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна спр...
02.09.2025
Представники студради взяли участь у покладанні квітів до Стели Героїв
29 серпня представники студентського самоврядування фахового коледжу взяли
участь у пам'ятних заходах до Дня пам'яті захисників України, які загинули в
боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Зокрема представники студентської ради разом з практичним психологом Ганною
Харитонюк доєдналися до панахиди та покладання квітів до фотостенду «Герої
Небесної Сотні – Заг...
02.09.2025
Екскурсія до Музею українського війська та військової техніки
27 серпня 2025 року у рамках тижня циклової комісії історії та
суспільствознавства відбувся похід викладача історії Велемця Павла з групою П11
до Музею українського війська та військової техніки де представлені як зразки
техніки, яку використовувала українська армія від Другої світової війни і до
кінця ХХ століття, так і екземпляри присвячені сучасній війні. Студенти побачили
унікальні експонат...
31.08.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка яко...
В групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 спеціальності 076 Підприємництво та
торгівля відбулося практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості
борошна, крупів та макаронних виробів" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
Під час заняття здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з асортиментом борошна,
крупів та м...
31.08.2025
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з овочів та грибів" здобувачами освіти групи Т-32
Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв з овочів та грибів" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції".
31.08.2025
Зустріч з докторкою філософії зі спеціальності Історія та археологія
28 серпня 2025 року у рамках тижня циклової комісії історії та
суспільствознавства відбулася зустріч з докторкою філософії зі спеціальності
Історія та археологія, провідною науковою співробітницею Волинського
краєзнавчого музею Людмилою ПІНЧУК. Історикиня у форматі круглого столу
обговорила з здобувачами освіти проблематику зародження молодіжних осередків ОУН
на Волині у 1940-1950-х роках. Пров...
29.08.2025
Cемінарське заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств"
Семінарські заняття є важливим елементом освітнього процесу підготовки фахових
молодших бакалаврів з підприємництва та торгівлі.
Під час семінарського заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему
"Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств" здобувачі освіти
обговорювали питання пов'язані із основними завданнями, принципами та функціями
маркетингу, його роллю в діяльності торговель...
,,,,,,,,,