4.Прес-центр
31.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виро...
29 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп,
бобових та макаронних виробів" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння
та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробницт...
30.08.2024
Здобувачі освіти фахового коледжу вшанували пам'ять загиблих захисників України
29 серпня в Україні вшановують пам'ять захисників України, які загинули в
боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Здобувачі освіти фахового коледжу долучились до громадської панахиди, покладання
квітів та хвилини мовчання біля Стели Героїв міста.
29.08.2024
Тренінгове заняття "Пізнай себе"
28 серпня в рамках тижня історії та суспільствознавства практичний психолог
Наталія ВОЗНЮК провела тренінг зі здобувачами освіти Р-11. Тренінгове заняття
було спрямоване на розвиток комунікативних навичок та саморефлексії з метою
формування асертивного стилю поведінки і побудови ефективної міжособистісної
комунікації в групі.
29.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску рибни...
21, 27 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску рибних страв. Інноваційний напрямок у їх приготуванні"
під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
зна...
29.08.2024
Засідання Методичної ради фахового коледжу
28 серпня у фаховому коледжі відбулося перше засідання Методичної ради, на якому
було підведено підсумки її роботи за 2023-2024 навчальний рік та розглянуто план
роботи в осінньому семестрі 2024-2025 навчального року.
Голови циклових комісій говорили про загальні питання організації освітнього
процесу, про труднощі та проблеми, які мали місце на циклових комісіях у
2023-2024 навчальному році.
З...
29.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового опарного тіста"
21 та 27 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181
Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів
із дріжджового опарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої ком...
28.08.2024
СТУДLIFE від 28 серпня 2024
28.08.2024
Брейн-ринг знавців історії Луцька
27 серпня 2024 р. у фаховому коледжі відбувся брейн-ринг на тему "Історія міста
Луцьк". Захід проведено у рамках тижня історії та суспільствознавства. У
пізнавальній грі змагались здобувачі освіти перших курсів.
Перемогла команда групи Т-11 "Пси Патрони". У драматичному фіналі при рахунку
2:2 технологи правильно відповіли на вирішальне питання гри і вирвали перемогу.
Гідну конкуренцію їм склал...
28.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 лабораторної роботи з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів"
23 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Визначення маси брутто,
нетто та відходів овочів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. На лабораторній роботі з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" здобувачі освіти виконували експериментальні завдання,
перевіряли ...
28.08.2024
Практичне заняття на тему "Вивчення основних положень державної системи стандартизації України"
Здобувачі освіти груп ТК-32 і ТК-33 приступили до виконання практичних завдань з
освітньої компоненти "Основи стандартизації, метрології та управління якістю"
під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ.
Здобувачі освіти під час першого практичного заняття на тему "Вивчення основних
положень державної системи стандартизації України" ознайомилися з основними
видами державних стандартів України та ї...
,,,,,,,,,