
4.Прес-центр
12.09.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка яко...
В групах ТК-32 і ТК-33 відбулося практичне заняття з освітньої компоненти
"Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й
оцінка якості чаю" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ. На занятті
здобувачі освіти ознайомилися із методикою розпізнавання асортименту чаю, набули
практичних навичок проведення органолептичної оцінки якості використовуючи
нормативні документи.
12.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування ово...
Здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування
овочевих напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ...
09.09.2025
Урочиста інавгурація першокурсників
6 вересня студенти та викладачі Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
взяли участь у спільній урочистій інавгурації першокурсників Волинського
національного університету імені Лесі Українки. Захід відбувся на стадіоні
університету та зібрав велику академічну родину.
Церемонія розпочалася з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання в
пам’ять про полеглих захисників. Благосло...
07.09.2025
Зустріч студради з представниками студентського самоврядування навчальних груп
Сьогодні Студентська рада організувала важливу подію — конференцію, під час якої
обговорювалися актуальні питання студентського життя та розвитку нашої
спільноти. У межах заходу було проведено анкетування студентів, щоб врахувати
їхню належність до комісій. Окрім того, відбулася офіційна презентація голів
комісій, які відтепер координуватимуть роботу у різних напрямках діяльності
Студентської р...
07.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування ово...
Здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" під
керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування
овочевих напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ...
07.09.2025
Семінарське заняття в групі ТК-33 з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів"
Відбулося семінарське заняття в групі ТК-33 з освітньої компоненти
"Товарознавство продовольчих товарів" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти систематизували та поглибили знання за модулем
"Зерно та зерно-борошняні товари". Доповіді студентів супроводжувалися
мультимедійними презентаціями.
06.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування стр...
Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних
виробів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва...
05.09.2025
У фаховому коледжі відбулося засідання методичного об'єднання керівників навчальних груп
Керівники навчальних груп обговорили план виховної роботи на вересень. Основну
увагу приділили питанням безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу у
фаховому коледжі та опіки над здобувачами освіти, які належать до певних
соціальних категорій населення.
Обговорювали також питання правомірності фотографування, відеозйомки та
публікування у закладі освіти світлин і відео з неповнолітнім...
05.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справа лабораторної роботи з теми: "Приготу...
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справа
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп, бобових та
макаронних виробів" під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани
КИСЛЯК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Технологія ви...
05.09.2025
Cемінарське заняття з освітньої компоненти "Комерційна та біржова діяльність" на тему "Робота комерційних служб в умовах ринку"
Під час семінарського заняття з освітньої компоненти "Комерційна та біржова
діяльність" на тему "Робота комерційних служб в умовах ринку" здобувачі освіти
груп ТК-32 та ТК-33 під керівництвом викладачки Світлани КРАПОСТІНОЇ
обговорювали питання пов'язані з діяльністю комерційних служб в структурі
сучасних торговельних підприємств.
,,,,,,,,,