4.Прес-центр
28.06.2023
Урочиста академія з нагоди вручення дипломів
28 червня у актовій залі Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулась урочиста
академія з нагоди вручення дипломів фахового молодшого бакалавра та молодшого
спеціаліста 109 випускникам 2023 року спеціальностей 071 Облік і оподаткування,
081 Право, 241 Готельно-ресторанна справа.
У залі панувала атмосфера радості, душевності ...
28.06.2023
СТУДLIFE від 28 червня 2023
25.06.2023
Атестація здобувачів вищої освіти групи БХ-21с спеціальності 181 Харчові технології
24 червня 2023 року відбулася Атестація здобувачів вищої освіти групи БХ-21с
спеціальності 181 Харчові технології з використанням дистанційних технологій
навчання за допомогою платформи zoom. Під час кваліфікаційного іспиту працювала
комісія, яка заслуховувала відповіді здобувачів освіти та оцінювала їх.
Наприкінці екзаменаційна комісія на закритому засіданні обговорила та оцінила
відповіді здо...
23.06.2023
Комплексний кваліфікаційний іспит за фахом
22 – 23 червня 2023 року здобувачі освіти спеціальності 081 Право склали
комплексний кваліфікаційний іспит за фахом. З вітальним словом до студентів
звернулися голова комісії – доцент кафедри кримінально-правових дисциплін та
судочинства Навчально-наукового інституту права Сумського державного
університету, к.ю.н. Ільченко Олександр Васильович та завідувачка відділення
обліку та права фахового ...
22.06.2023
Атестація здобувачів освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
21 червня 2023 року відбулася Атестація здобувачів освіти групи Р-31
спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа у змішаному форматі. Під час
екзамену працювала комісія, яка заслуховувала відповіді здобувачів освіти та
оцінювала їх. Наприкінці екзаменаційна комісія на закритому засіданні обговорила
та оцінила відповіді здобувачів освіти і оголосила результати Атестації.
21.06.2023
Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові ...
19-20 червня 2023 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології склали Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної
роботи з виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти
оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та
заочного навчання Ковальчук Н.М., голови циклової комісії харчових технологій та
готельно-...
21.06.2023
Атестація здобувачів освіти групи Тз-72с спеціальності 181 Харчові технології
20 червня 2023 року відбулася Атестація здобувачів освіти групи Тз-72с
спеціальності 181 Харчові технології у дистанційному форматі за допомогою
платформи zoom. Під час екзамену працювала комісія, яка заслуховувала відповіді
здобувачів освіти та оцінювала їх. Наприкінці екзаменаційна комісія на закритому
засіданні обговорила та оцінила відповіді здобувачів освіти і оголосила
результати Атестації.
19.06.2023
Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з переддипломної практики у групі Р-31 спеціальності 241 Готе...
15-16 червня 2023 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа склали Екзамен в усній формі з виконанням пробної
кваліфікаційної роботи з переддипломної практики у змішаному форматі. Практичні
завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки
відділення харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови
циклової комісії ...
15.06.2023
Вічна пам'ять і слава захиснику України!
Знову трагічна звістка сколихнула фаховий коледж: у війні з російським агресором
під час ведення бойових дій у Донецькій області загинув випускник спеціальності
«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Царук Олександр Вікторович.
Обірвалось життя молодої людини, патріота, справжнього Героя, який назавжди
запам'ятається викладачам і одногрупникам доброзичливим, енергійним та
цілеспрямова...
14.06.2023
Захист звітів з переддипломної практики у групі БХ-21с спеціальності 181 Харчові технології
14 червня 2023 року відбувся захист звітів з переддипломної практики у групі
БХ-21с спеціальності 181 Харчові технології з використанням дистанційних
технологій навчання за допомогою платформи zoom.
Доповіді здобувачів освіти заслухала та оцінила комісія.
,,,,,,,,,