
4.Прес-центр
12.03.2025
Виїзне заняття у групах Т-22, Т-31 спеціальності 181 Харчові технології в РК "Рестпарк"
В рамках вивчення освітніх компонент "Організація обслуговування у ЗРГ" (теми:
"Сучасні види меню, інноваційний підхід їх створення", "Організація
обслуговування споживачів у ЗРГ за місцем роботи та навчанням", "Організація
обслуговування здобувачів освіти у навчальних закладах") і "Організація
виробництва у ЗРГ" (теми: Оперативне планування виробничої діяльності ЗРГ,
складання різних видів мен...
12.03.2025
Семінарське заняття на тему "Риба та рибні товари"
Риба — це високоякісний білок. У ній містяться омега-3 жирні кислоти, вітаміни D
та B12 (рибофлавін). Крім цього, вона багата на кальцій, калій, фосфор та є
джерелом заліза, цинку, йоду, магнію та калію.
Під час семінарського заняття на тему "Риба та рибні товари" з освітньої
компоненти "Товарознавство продовольчих товарів"
здобувачі освіти груп ТК- 31,ТК-32,ТК-33 під керівництвом викладачки Ін...
12.03.2025
Вікторина з англійської мови "Check up your English Level"
Під час проведення тижня української та іноземної філології відбулася вікторина
з англійської мови "Check up your English Level" ( викладачка Світлана
Голядинець). Здобувачі освіти з ентузіазмом пройшли онлайн-тести, самостійно
обравши рівень складності. Усі учасники успішно справилися із завданнями,
перевіривши знання з граматики та свій словниковий запас із англійської мови.
Підсумкові бали в...
12.03.2025
Зустріч проєктної групи з розробки ОПП підготовки фахових молодших бакалаврів "Фінанси, банківська справа, страхування та фондо...
Відбулася зустріч проєктної групи з розробки Освітньо-професійної програми
підготовки фахових молодших бакалаврів "Фінанси, банківська справа, страхування
та фондовий ринок" (спеціальність D2 Фінанси, банківська справа, страхування та
фондовий ринок, галузь знань D Бізнес, адміністрування та право).
Учасники заходу – здобувачі освіти та члени проєктної групи – обговорили
пропозиції щодо оновлен...
11.03.2025
Зустріч студентів зі стейкхолдерами, представниками мережі супермаркетів "Сільпо"
Відбулася зустріч студентів другого та третього курсу груп ТК-21, ТК-22, ТК-31,
ТК-32 і ТК-33 зі стейкхолдерами, представниками мережі супермаркетів "Сільпо".
Під час зустрічі здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з особливостями роботи
супермаркетів "Сільпо", можливістю проходження усіх видів практики, вакантними
посадами, можливостями працевлаштування та кар'єрного росту.
11.03.2025
Зустріч із ветераном війни, засновником ГО "Зруш скелю", акції "Стоп байдужість і бар'єрність"
У Коледжі була організована зустріч із ветераном війни, засновником ГО "Зруш
скелю", акції "Стоп байдужість і бар'єрність" - Євгеном Сивоплясом. Здобувачі
освіти змогли отримати поради, які стосуються етики спілкування із
військовослужбовцями, підвищити рівень обізнаності у питаннях, що стосуються
комунікації з військовослужбовцями та ветеранами, що мають інвалідність.
Здобувачі освіти ставили ...
11.03.2025
Онлайн-квест "Стежками мистецтва"
Здобувачі освіти груп П-22, ТК-23, Р-21 взяли участь в онлайн-квесті "Стежками
мистецтва" під керівництвом Шутовської Л.В. та Поліковського В.В. Для його
створення були використані платформи LearningApps.org та Google Forms. Учасники
виконували завдання у 4 етапи. Здобувачі освіти мали нагоду перевірити свої
знання та дізнатись щось нове з теми. Мета заходу - популяризація вивчення
англійської ...
11.03.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 лабораторної роботи з теми: "Приготування соусів"
Здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування соусів" під керівництвом викладачки
Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування соусів здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
09.03.2025
Карітас-Спес about Леся
У рамках освітньої компоненти "Оздоровчо-рекреаційна рухова активність та
долікарська медична допомога", здобувачі освіти спеціальності 017 Фізична
культура і спорт долучились до інклюзивного культурно-просвітницького заходу.
Вирушили стежками Лесі Українки в Луцьку, відкриваючи для себе її світ і місця,
що зберігають дух епохи. Відвідали визначні локації: величний Луцький замок,
монастир бригі...
08.03.2025
Захист курсових проєктів у групі Т-31 із освітньої компоненти «Організація виробництва у ЗРГ»
04 та 06 березня 2025 року у групі Т-31 спеціальності 181 Харчові технології
відбувся захист курсових проєктів у змішаному форматі із освітньої компоненти
«Організація виробництва у ЗРГ». Комісія у складі КУЗЬМІНСЬКОГО Анатолія –
стейкхолдера, директора броварень «Карабас Барабас», НОВОСАД Тетяни – голови
циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, КИСЛЯК
Світлани – вик...
,,,,,,,,,