
4.Прес-центр
30.09.2024
Студрада фахового коледжу долучилась до Всесвітнього дня прибирання
Всесвітній день прибирання — це щорічна подія, яка об'єднує мільйони людей з
усього світу задля спільної мети: зробити нашу планету чистішою. Це чудова
нагода показати, як кожен з нас може зробити свій внесок у збереження
навколишнього середовища.Цього року до ініціативи долучилася і Студентська рада
фахового коледжу! Ми організували прибирання на території закладу освіти, де
разом зі здобувача...
30.09.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання асортимент бавовняних і лляних тканин"
20 вересня здобувачі освіти групи ТК-31 відпрацювали практичне заняття на тему
"Розпізнавання асортимент бавовняних і лляних тканин" під керівництвом
викладачки Вікторії ШУХ. Метою заняття є ознайомлення з асортиментом бавовняних
та лляних тканин, набуття практичних навичок розпізнавання тканин за зовнішнім
виглядом.
30.09.2024
Спортивно-оздоровчий захід до Міжнародного дня студентського спорту
20 вересня 2024 року здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та
права та Волинського національного університету імені Лесі Українки взяли участь
у спільному спортивно-оздоровчому заході, приуроченому до Міжнародного дня
студентського спорту. Подія відбулася біля головного корпусу університету й
стала чудовою нагодою для популяризації фізичної культури серед студентів, а
також підк...
27.09.2024
Практичне заняття з освітнього компонента "Основи гігієни, теорія здоров’я та здорового способу життя" на тему: "Санітарно-гігі...
26 вересня у групі С-21 відбулося практичне заняття на тему
"Санітарно-гігієнічні вимоги до планування і розміщення виробничих і допоміжних
приміщень" з освітньої компоненти "Цивільний захист, безпека життєдіяльності та
охорона праці", викладач Валентина Веснянка.
27.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів у сучасних ресторанах"
19 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів у
сучасних ресторанах" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні
технології харчуван...
27.09.2024
Спартакіада Фахового коледжу: мініфутбол
17-18 вересня 2024 року відбулися захоплюючі змагання з мініфутболу серед
студентів першого курсу, що проходили в рамках Спартакіади Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права 2024-2025 навчального року. Змагання проводилися на
спортивному майданчику Волинського національного університету імені Лесі
Українки.
Ці змагання стали не лише можливістю для команд виявити найсильніших, але й
важливи...
27.09.2024
Зустріч колективу фахового коледжу з законними представниками здобувачів освіти
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки, з метою налагодження взаємодії колективу
закладу освіти з законними представниками здобувачів освіти та розв'язання
інформаційних, пізнавальних, комунікативні завдань, відбулися батьківські збори.
Зустріч з батьками студентів першого року навчання була організована 18 вересня.
З вітальним...
27.09.2024
Запобігання проявам корупції - важлива складова освітнього процесу
Корупція – це одна з найбільших проблем, яка має негативний вплив на організацію
освітнього процесу в закладах освіти. В рамках заходів антикорупційної
діяльності уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції
фахового коледжу Тетяна МАРКЕЄВА ініціювала зустріч уповноваженої бюро ректора з
антикорупційних питань Волинського національного університету імені Лесі
Українки Радислави...
27.09.2024
Виховна бесіда на тему "Першочергові дії у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів"
19 вересня в групах ТК-11, ТК-31 і ТК-33 відбулася виховна бесіда на тему
"Першочергові дії у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів".
Під час бесіди керівники груп Світлана КРАПОСТІНА та Інна ПРИЩЕПА ознайомили
здобувачів освіти з Пам'яткою першочергових дій у разі загрози вчинення
терористичних або диверсійних актів.
27.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із бісквітного тіста"
19 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
бісквітного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час
приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Конди...
,,,,,,,,,