
4.Прес-центр
25.04.2024
Ерудити правознавства Волинського краю
Десятий рік поспіль фаховий коледж скликає учнівську молодь на обласний конкурс
«Ерудити правознавства Волинського краю», співорганізатором якого виступають
управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації,
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Тема цьогорічного конкурсу – «Протидія насильству над дітьми», адже ця проблема
стосується кожного громадянина су...
24.04.2024
Фаховий коледж – учасник Всеукраїнського соціологічного опитування
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 21.03.2024 №
1/4885-24 "Про проведення Всеукраїнського соціологічного дослідження щодо
сприйняття громадськістю реформи профільної середньої освіти" здобувачі освіти
1-3 року навчання взяли участь в онлайн-опитуванні у рамках Всеукраїнського
соціологічного дослідження щодо сприйняття громадськістю реформи профільної
середньої освіти". ...
24.04.2024
Олімпіада з математики
18 квітня 2024 року у фаховому коледжі, серед здобувачів освіти першого курсу
відбулася олімпіада з математики. Це випробування, яке привчає до зібраності та
наполегливості, загартовує характер, мотивує на успіх. Такі олімпіади сприяють
розвитку аналітичного, логічного мислення та креативності учасників, а також
виявляють талановитих математиків серед молоді. Змагання такого роду стимулюють
здо...
24.04.2024
Профорієнтаційна робота
Здобувачі освіти Демчук Анна, Поруцко Олександра (Р-11) та Красун Марта (Т-12)
відвідали Комунальний заклад загальної середньої освіти "Луцька гімназія № 7
Луцької міської ради" з метою профорієнтації. Школярі дізналися про
спеціальності, які можна опанувати в нашому закладі освіти, й умови вступу до
фахового коледжу, так би мовити, з перших уст – від випускників власної
гімназії. Найбільше зап...
24.04.2024
Навчальна екскурсія здобувачів освіти групи Р-31 у кафе "Базилік"
17 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа під керівництвом викладачки технологічних дисциплін
Світлани КИСЛЯК в рамках вивчення освітньої компоненти "Барна справа" під час
семінарського заняття на тему: "Характеристика страв зарубіжної кухні.
Технологія приготування фондю та суші" завітали у кафе "Базилік".
Під час навчальної екскурсії здобувач...
24.04.2024
СТУДLIFE від 24 квітня 2024
23.04.2024
Захист курсових проєктів з фінансів, банківської справи та страхування
11 та 12 квітня 2024 року відбувся захист курсових проєктів з фінансів,
банківської справи та страхування у здобувачів освіти групи Ф-32. Захист
відбувався у змішаному форматі. Під час захисту здобувачі освіти представляли
доповіді з оцінки фінансового стану обраних суб'єктів господарювання, що
супроводжувалися мультимедійними презентаціями та продемонстрували належний
рівень знань з опрацьовув...
23.04.2024
Кубок за перемогу в 6 Обласній інтелектуально-розважальній грі «Ліга юних економістів – 2024» вже в Луцькому ліцеї № 22
Викладачка Галина Дацюк-Василюк відвідала з профорієнтаційною метою Луцький
ліцей № 22 та від імені адміністрації ФКТБП та Управління освіти та науки
Волинської ОДА передала адміністрації закладу, керівникам та учасникам команди
подяки та почесні грамоти, а головне - Кубок за перемогу в 6 Обласній
інтелектуально-розважальній грі «Ліга юних економістів – 2024»!
Щиро дякуємо директорці ліцею Куче...
23.04.2024
Реформа профільної середньої освіти
Продовжується робота над розробленням Стратегії реформи профільної середньої
освіти. 9 квітня 2024 року пройшло обговорення результатів першого,
аналітичного, етапу, під час якого досліджували передумови впровадження реформи.
Захід відбувся за ініціативи Міністерства освіти і науки України та експертної
підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – "Децентралізація для
розвитку демократич...
22.04.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші"
16 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми:
"Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші" під керівництвом викладачок
Світлани КИСЛЯК та Анастасії ВОЛКОВОЇ. Під час приготування страв закордонної
кухні здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з осві...
,,,,,,,,,