4.Прес-центр
01.10.2024
Вивчення здобувачами освіти специфіки роботи страхових організацій
У групі Ф-32 під керівництвом викладачки Майї Півнюк здобувачі освіти вивчали
специфіку роботи страхових організацій - детально розкривали основні аспекти
організації діяльності структурних підрозділів, департаментів, регіональних
мереж та особливості формування складу власників і системи нагляду за роботою
страхових організацій.
29.09.2024
Засідання Батьківської ради
Уже традиційно щороку у фаховому коледжі відбуваються засідання Батьківської
ради на яких обговорюються важливі питання діяльності учасників освітнього
процесу.
Цього року, нажаль, засідання прийшлось проводити в укритті через те, що було
оголошено повітряну тривогу. Та незважаючи на це робота виявилась продуктивною.
Були заслухані та обговорені питання, що стосувались звіту голови Батьківської...
29.09.2024
Тренінг навичок турботи про ментальне здоров’я
26.09.2024 здобувачі освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт Фахового
коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету
імені Лесі Українки під керівництвом Ольги Іванюк долучилися до онлайн-зустрічі
з доктором психологічних наук Наталією Кострубою. Регіональна координаторка
Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» у Волинській області
провела тр...
29.09.2024
Про основи безпеки при виникненні надзвичайних ситуацій
У рамках тижня цивільного захисту, безпеки життєдіяльності та охорони праці у
фаховому коледжі відбулася зустріч здобувачів освіти з представником Луцького
районного управління ДСНС у Волинській області Юрієм Хоміцьким, який ознайомив
присутніх з основами безпеки при виникненні надзвичайних ситуацій різного
характеру.
29.09.2024
Виховна година на тему: "Першочергові дії у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів"
27 вересня для здобувачів освіти групи Т-11 було проведено виховну годину на
тему: "Першочергові дії у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних
актів". Оскільки українці живуть в умовах війни, дана тема є надзвичайно
важливою.
Аналіз публікацій в українській та зарубіжній пресі свідчить про те, що питанню
боротьби з тероризмом приділяється значна увага у розвинутих країнах світу. У
...
29.09.2024
Практичне заняття на тему "Запис господарських операцій на аналітичних рахунках"
У групі Б-21 відбулося практичне заняття на тему "Запис господарських операцій
на аналітичних рахунках" (викладачка - Галина Дацюк-Василюк). Метою заняття було
оволодіння студентами навичками з відображення господарських операцій суб'єктів
господарювання на аналітичних рахунках та вдосконалення методики формування
кореспонденції бухгалтерських рахунків за здійсненими господарськими операціями.
27.09.2024
Засідання секції «Зелений патруль» наукового товариства здобувачів освіти фахового коледжу
У рамках тижня цивільного захисту, безпеки життєдіяльності та охорони праці
членами секції «Зелений патруль» наукового товариства здобувачів освіти фахового
коледжу було проведено усний журнал на тему: «Бактеріальні захворювання людини
та заходи щодо їх профілактики».
Захід відбувся під керівництвом викладачки біології Лариси Дубік. Присутні
отримали всебічну та змістовну інформацію про особлив...
27.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із масляного бісквітного тіста"
25 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
масляного бісквітного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоне...
27.09.2024
Майбутні технологи опановують процес розрахунку собівартості страв
У навчальній аудиторії майбутні технологи активно вивчають розрахунки
собівартості страв, використовуючи калькулятори та спеціальні таблиці. Студенти
зосереджені на практичних завданнях, які допомагають їм освоїти важливі навички
для своєї майбутньої професії. У рамках цього заняття вони вчаться оцінювати
витрати на інгредієнти та різні етапи виробництва, що є ключовими аспектами для
подальшої ...
27.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування соусів у сучасних ресторанах"
25 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування соусів у
сучасних ресторанах" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування соусів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва кулінарно...
,,,,,,,,,