
4.Прес-центр
05.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів"
30 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих
напівфабрикатів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ.
Під час нарізання овочів різними способами здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Технол...
02.09.2024
Зустріч практичного психолога зі здобувачами освіти ІТ-11
В сучасному світі людина знаходиться в умовах хронічного стресу, а тому повинна
знаходити ефективні шляхи його подолання. Найголовніше під час війни – це
стабільний психологічний стан, без якого життя та навчання в кризових умовах не
можуть бути успішними.В рамках зустрічі студенти першого курсу мали змогу
поспілкуватися з практичним психологом Наталією Вознюк на тему "Техніки
психологічної сам...
02.09.2024
Зустріч практичного психолога зі старостами навчальних груп відділення харчових технологій і заочного навчання
29 серпня відбулося засідання старостату на відділенні харчових технологій та
заочного навчання. Одне із поточних питань звучало про надання психологічної
підтримки в кризових умовах. Адже сьогодні дуже важливо дбати про своє ментальне
здоров'я, щоб протистояти викликам війни. Міні-лекцію старостам про техніки
самодопомоги в кризових ситуаціях провела практичний психолог Наталія Вознюк.
Старост...
02.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виро...
29 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп,
бобових та макаронних виробів" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння
та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробницт...
01.09.2024
Здобувачі освіти фахового коледжу вшанували пам'ять загиблих захисників України
29 серпня в Україні вшановують пам'ять захисників України, які загинули в
боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Здобувачі освіти фахового коледжу долучились до громадської панахиди, покладання
квітів та хвилини мовчання біля Стели Героїв міста.
01.09.2024
Тренінгове заняття "Пізнай себе"
28 серпня в рамках тижня історії та суспільствознавства практичний психолог
Наталія ВОЗНЮК провела тренінг зі здобувачами освіти Р-11. Тренінгове заняття
було спрямоване на розвиток комунікативних навичок та саморефлексії з метою
формування асертивного стилю поведінки і побудови ефективної міжособистісної
комунікації в групі.
01.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску рибни...
21, 27 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску рибних страв. Інноваційний напрямок у їх приготуванні"
під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
зна...
01.09.2024
Засідання Методичної ради фахового коледжу
28 серпня у фаховому коледжі відбулося перше засідання Методичної ради, на якому
було підведено підсумки її роботи за 2023-2024 навчальний рік та розглянуто план
роботи в осінньому семестрі 2024-2025 навчального року.
Голови циклових комісій говорили про загальні питання організації освітнього
процесу, про труднощі та проблеми, які мали місце на циклових комісіях у
2023-2024 навчальному році.
З...
01.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового опарного тіста"
21 та 27 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181
Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів
із дріжджового опарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої ком...
30.08.2024
Брейн-ринг знавців історії Луцька
27 серпня 2024 р. у фаховому коледжі відбувся брейн-ринг на тему "Історія міста
Луцьк". Захід проведено у рамках тижня історії та суспільствознавства. У
пізнавальній грі змагались здобувачі освіти перших курсів.
Перемогла команда групи Т-11 "Пси Патрони". У драматичному фіналі при рахунку
2:2 технологи правильно відповіли на вирішальне питання гри і вирвали перемогу.
Гідну конкуренцію їм склал...
,,,,,,,,,