
4.Прес-центр
05.03.2025
Зустріч з педагогом-ветераном Світланою Олександрівною САНІНОЮ
Педагогічний колектив нашого закладу зберігає унікальний освітній потенціал і
багаторічні традиції, продовжує давати молоді освіту вищого ґатунку. До цієї
знаменної дати коледж ішов довгою дорогою наполегливої праці багатьох поколінь
досвідчених, творчих, талановитих педагогів. І сьогодні відбулася така зустріч з
педагогом-ветераном Світланою Олександрівною САНІНОЮ, майстром виробничого
навчанн...
02.03.2025
ХVІІІ Міжнародна студентська наукова конференція «Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки»
Відокремлений структурний підрозділ «Фаховий коледж технологій, бізнесу та права
Волинського національного університету імені Лесі Українки» 28 лютого провів
ХVІІІ Міжнародну студентську наукову конференцію «Молодь як стратегічний
потенціал розбудови національної економіки», яка відбулася в онлайн режимі.
З вітальними словами до учасників конференції звернулися директор фахового
коледжу Станісл...
02.03.2025
Підготовчі курси до вступу в Фаховий коледж
01.03.2025
Відкрита лекція від експертки з бухгалтерії та фінансів Ольги Іванків
Студенти групи Б-31 мали унікальну можливість прослухати відкриту лекцію від
експертки з бухгалтерії та фінансів Ольги Іванків. Захід відбувся в рамках
освітньої програми, спрямованої на підвищення фінансової грамотності молоді.
Ольга Іванків – кандидатка економічних наук, аудиторка, власниця та керівниця
компанії "Consulting Center: Центр бухгалтерії та фінансів". Вона має понад 15
років досві...
01.03.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із птиці"
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із птиці" під керівництвом
викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
01.03.2025
Зустріч на тему "Як не стати жертвою булінгу?"
Відбулась зустріч практичного психолога Наталії Вознюк зі здобувачами освіти
Б-11, на якій розглядали тему "Як не стати жертвою булінгу?". Говорили про
психологічні передумови агресивної поведінки булера, а також про особистісні
характеристики, які допоможуть не стати жертвою цькування.
28.02.2025
День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополь
26 лютого в Україні відзначають День спротиву окупації Автономної Республіки
Крим та м. Севастополь. Ця пам’ятна дата встановлена 2020 року Указом Президента
України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають
на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті
Севастополі, відзначення річниці проведення 26 лютого 2014 року в місті
Сімферополі м...
28.02.2025
Екскурсія до центру зайнятості
25 лютого 2025 року на базі Луцької філія Волинського обласного центру
зайнятості відбувся профінформаційний груповий захід для студентів спеціальності
017 Фізична культура і спорт Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
Волинського національного університету імені Лесі Українки, організований
викладачами Оксаною Тесуновою та Олександром Ходорчуком.
Фахівці Луцької філії Волинського облас...
28.02.2025
Лесин виш відзначив День університету
25 лютого, у Волинському національному університеті імені Лесі Українки
відбулася урочиста академія з нагоди 154-ї річниці від дня народження славетної
землячки та Дня університету, який традиційно відзначають у цей день.
Захід відвідали – голова Волинської обласної ради, заступник голови Наглядової
ради ВНУ імені Лесі Українки Григорій Недопад, заступник Луцького міського
голови Ірина Чебелюк,...
27.02.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка яко...
В групах третього курсу ТК-31,ТК-32,ТК-33 відбулося практичне заняття з
освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему:
"Розпізнавання асортименту й оцінка якості соленої і копченої риби".
Риба є улюбленим продуктом багатьох людей. Включати рибу до раціону родини
потрібно щонайменше раз на тиждень, адже рибні страви – джерело легкого й
корисного білка, цінних вітамінів, мікр...
,,,,,,,,,