
4.Прес-центр
11.10.2024
Виховна година присвячена Дню захисників та захисниць України
В групах третього курсу ТК-31 і ТК-32 відбулася виховна година присвячена Дню
захисників та захисниць України. Під час виховної години здобувачі освіти
вшанували захисників та захисниць, які боронять нашу рідну землю від ворога
ціною власного життя і здоров'я. Вони є символом незламності українського
народу, свободи та перемоги!!!
11.10.2024
Практична робота з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних с...
В групах другого курсу ТК-21,ТК-22,ТК-23 відбулася практична робота з освітньої
компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання
господарсько-ботанічних сортів і оцінка якості вегетативних овочів" під
керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
Під час практичного заняття здобувачі освіти розпізнавали різні
господарсько-ботанічні сорти картоплі, моркви, цибулі та інших овочів....
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв ...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з осві...
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування виробів із білков...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування виробів із білкового тіста" під керівництвом викладачки Світлани
КИСЛЯК. Під час приготування кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти...
10.10.2024
Документальне оформлення надходженням сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства
Студенти групи Т-22, майбутні технологи, активно працюють над розв’язанням
практичних задач з оформлення первинних документів, пов'язаних із надходженням
сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства. Під час заняття
здобувачі освіти навчаються правильного заповнення та обробки документації, що є
важливим аспектом підготовки кваліфікованих фахівців у галузі харчових
технологій. Т...
10.10.2024
Вітання з Днем працівників освіти
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із заварного тіста"
02 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
заварного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час
приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Кондитер...
10.10.2024
Перегляд документального фільму "Да Вінчі"
2 жовтня здобувачі освіти груп ТК-21 та Т-11 з викладачкою історії Катериною
Мирончук переглянули документальний фільм "Да Вінчі", знятого на честь видатного
добровольця з Прикарпаття Дмитра Коцюбайла.
Стрічка розповідає про талановитого хлопчину, який вчився на художника в
Івано-Франківську та після участі у Революції Гідності вирушив на фронт. У своїх
18 років та без жодної спеціальної освіт...
10.10.2024
Легкоатлетичний крос першокурсників ВНУ імені Лесі Українки до Європейського тижня спорту 2024 року
1 жовтня 2024 року в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі
Українки відбувся легкоатлетичний крос серед першокурсників Волинського
національного університету імені Лесі Українки, присвячений Європейському тижню
спорту. Організаторами заходу виступили викладачі факультету фізичної культури,
спорту та здоров'я. У змаганнях взяли участь також студенти Фахового коледжу
технологій, біз...
09.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Інноваційні напрями у приготуванні традиційних наці...
02 жовтня 2024 здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Інноваційні напрями у
приготуванні традиційних національних страв з овочів" під керівництвом
викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти "Іннова...
,,,,,,,,,