4.Прес-центр
20.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-22 з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів"
16 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Визначення маси брутто,
нетто та відходів овочів" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни
КОСОВОЇ. На лабораторній роботі з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" здобувачі освіти виконували експериментальні завдання,
перевіряли ф...
18.08.2024
Чергове засідання Школи викладача-початківця
16 серпня 2024 року відбулося чергове засідання Школи викладача-початківця у
формі круглого столу з питань адаптації у педагогічному колективі. Відкритий
діалог з молодими викладачами дав змогу переконатися, що педагогічна спільнота
фахового коледжу поповнилася здібними, креативними людьми, які, завдяки
наполегливій праці, зможуть впевнено досягти вершин педагогічної майстерності.
На засіданні ...
18.08.2024
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Страхування" у групі Ф-31
У групі Ф-31 проведено семінарське заняття з освітньої компоненти "Страхування "
(викладачка Майя Півнюк). Здобувачі освіти підготували усні доповіді з
мультимедійним супроводом на тему: "Страхові ризики та їх оцінювання. Страховий
ринок". Актуарій, андерайтер, страховий агент, брокер - професії, що притаманні
страховій сфері. Особливий інтерес майбутні фахівці проявили досліджуючи
специфіку ро...
18.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти груп Т-41, 42 з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холод...
13-14 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів, гарячих закусок у
сучасних закладах ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни
НОВОСАД. Під час приготування холодних страв і закусок здобувачі освіти
продемонструва...
15.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти груп Т-41, 42 з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошня...
13-14 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування напівфабрикатів
для оздоблення борошняних кондитерських виробів" під керівництвом викладачки
Світлани КИСЛЯК. Під час приготування напівфабрикатів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітнь...
13.08.2024
Зустріч з фахівцями Волинської філії "Газмережі"
13 серпня студенти першого курсу фахового коледжу (група ТК-12) зустрілись з
представниками Волинської філії "Газмережі" та дізналися багато нового про
безпеку користування газом у побуті. Фахівці провели цікаву та пізнавальну
лекцію. Тепер здобувачі освіти знають, як діяти у разі виявлення витоку газу та
розуміють важливість дотримання правил безпеки при користуванні газовими
приладами.
13.08.2024
Нарада керівників навчальних груп
12 серпня 2024 року у фаховому коледжі відбулась нарада керівників навчальних
груп, на якій обговорювалися особливості планування виховної роботи у осінньому
семестрі 2024-2025 н. р., оформлення стендів навчальних груп, формування списків
здобувачів освіти, що належать до пільгових категорій населення.
На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля № 17872/1-24 від
27.06.2024. ...
12.08.2024
Засідання комісії з переведення та поновлення
12 серпня у фаховому коледжі відбулося засідання комісії з переведення та
поновлення здобувачів освіти на якому розглядались питання про переведення
здобувачів фахової передвищої освіти на навчання за державним замовленням, за
заочною формою здобуття освіти, заявки щодо здобуття освіти за індивідуальним
графіком навчання та щодо здобуття освіти на робочому місці/виробництві.
Крім того, були роз...
12.08.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Економічний аналіз"
Сьогодні здобувачі освіти групи Ф-31 приступили до виконання практичних завдань
з освітньої компоненти "Економічний аналіз" (викладачка Наталія Трофимчук).
Студенти провели аналіз виконання плану виробництва за структурою та
асортиментом, за результатами аналізу зробили висновки та внесли пропозиції щодо
збільшення обсягів виробництва продукції.
12.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виро...
09 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв із круп, бобових та макаронних виробів" під керівництвом викладачок
Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування страв здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компон...
,,,,,,,,,