4.Прес-центр
22.11.2024
Студентська рада фахового коледжу доєдналась до народного віча на честь Дня Гідності та Свободи
21 листопада здобувачі освіти разом з головою навчально-наукової комісії
студентської ради фахового коледжу Анастасією Герук доєдналась до народного віча
на честь Дня Гідності і Свободи України. Представники студентського
самоврядування вшанували пам'ять героїв Небесної сотні, які віддали своє життя у
боротьбі за демократичні цінності в Україні.
Крім того, учасники віча переглянули пізнавальни...
21.11.2024
З Днем Гідності та Свободи
21 листопада Україна відзначає одинадцяту річницю Дня Гідності та Свободи.
Цей день об’єднує доленосні події в Україні початку ХХІ століття, коли у 2004 та
2013 роках на столичний майдан Незалежності вийшли небайдужі громадяни. У
листопаді 2004-го – щоб захистити своє право на чесні вибори, а у 2013-го – щоб
відстояти свою гідність та європейське майбутнє України.
Ця пам’ятна дата – символ утве...
21.11.2024
Вітаємо переможців та учасників XXIII Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок"
Вітаємо переможців та учасників XXIII Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На
урок" з англійської мови. Здобувачі освіти груп ТК-11, Т-11, Р-11, С-21, ТК-23,
Т-22, Р-21 під керівництвом Шутовської Л. В. продемонстрували чудові результати.
Бажаємо успіхів у вивченні іноземної мови.
21.11.2024
Зустріч зі здобувачами освіти Луцької гімназії №7
З метою профорієнтації та зацікавленості майбутніх абітурієнтів у виборі
спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахових молодших бакалаврів, у
фаховому коледжі 20 листопада відбулась зустріч зі здобувачами освіти Луцької
гімназії № 7.
Відповідальний секретар приймальної комісії Руслана Щебет розповіла про
особливості вступної кампанії, умови реєстрації в електронному кабінеті
вступник...
21.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування інших супів"
19 листопада 2024 року здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування інших супів"
під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
приготування перших страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ку...
21.11.2024
Виставка робіт здобувачів освіти групи Т-32 із художньої нарізки овочів та фруктів з елементами карвінгу
20 листопада 2024 року відбулася виставка робіт із художньої нарізки овочів та
фруктів з елементами карвінгу. На виставці були представлені роботи здобувачів
освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології: "Долина квітів",
"Сімейка лебедів", "Грибна галявина", "Дерево яблунька", "Ваза з квітів "Кали"",
"Фруктова насолода" під керівництвом голови циклової комісії харчових технологій
та г...
21.11.2024
Рубрика «Лабіринтами економічних вчень»
Одним з творців сучасної бухгалтерії був Бенедикт Котрулєвич або Бенедетто
Котрульї, італійський купець XV століття, неаполітанський дипломат, автор книги
«Про торгівлю і досконалого купця» («Della mercatura e del mercante perfetto»),
в якій є глава про подвійну бухгалтерію (1458).
Народився в 1416 році в Дубровніку (сучасна Хорватія). Вважається, що отримав
солідну освіту з математики та комер...
20.11.2024
Гра "Хто зверху"
Голова Організаційної комісії Студентської ради Серафима Шкорбатюк провела у
фаховому коледжі популярну гру "Хто зверху". Суть гри полягає у змаганні між
хлопцями та дівчатами. Задля перемоги учасники повинні проявити неабияку
спритність, кмітливість та вміння знаходити нестандартні рішення. Важливим також
є вміння налагодити командну роботу, проявити лідерські якості.
Гра складалася з 7 раунд...
20.11.2024
Навчальна екскурсія до Укргазбанку
В рамках проходження навчально-виробничої практики здобувачі освіти групи Б-31,
що навчаються за спеціальністю 071 Облік і оподаткування у Фаховому коледжі
технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі
Українки, разом із викладачкою Наталією Денисюк відвідали екскурсію до
Укргазбанку з метою отримання практичних знань і навичок з обліку та
документального оформл...
20.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування десертів з морозива"
18 листопада 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування десертів з
морозива" під керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування десертів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Барна
справа".
,,,,,,,,,