
4.Прес-центр
24.09.2025
Онлайн-тест "Кіберграм"
Робота з розвитку цифрових компетентностей здобувачів освіти є вимогою сучасного
інформаційного суспільства. Здобувачі освіти фахового коледжу під керівництвом
викладачів інформатики Шостака Дмитра, Дацюк-Василюк Галини Яківни, Горбача
Дмитра пройшли онлайн-тест "Кіберграм" на Єдиному державному вебпорталі цифрової
освіти "Дія.Освіта". Тест дав змогу перевірити знання здобувачів з різних сфер
і...
24.09.2025
Виїзне заняття з освітньої компоненти "Організація обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства"
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа взяли
учать у Українському форумі якості освіти UQAF-2025, відпрацювавши практичне
заняття з теми: "Організація обслуговування гостей на бенкетах-прийомах" та
лекційні заняття з тем: "Складання меню для бенкет-прийому. Сервування бенкетних
столів", "Підготовка до проведення прийому" під керівництвом викладача Максима
ПИЛИП...
23.09.2025
Вічна і світла пам’ять…
Колектив фахового коледжу у глибокій жалобі з приводу непоправної втрати –
передчасної смерті нашого колишнього колеги Олександра Ярославовича Лещенка,
викладача економічних дисциплін.
Олександр Ярославович багато років присвятив коледжу – спочатку навчався за
спеціальністю «Бухгалтерський облік», а згодом працював викладачем. Завжди
позитивний, відповідальний, надійний порадник, професіонал св...
22.09.2025
Засідання секції наукового товариства «Первоцвіт»
Відбулося перше засідання секції наукового товариства «Первоцвіт» під
керівництвом Катерини ОЛІЙНИК. Зустріч стала чудовою нагодою познайомитися
ближче, адже учасники розповіли про свої улюблені книги та авторів, які справили
на них найбільший вплив як на читачів. Під час живого та щирого обговорення
лунали імена таких авторів, як Агата Крісті, Джордж Оруелл, Єжи Косинський,
Стівен Кінг, Джоан ...
22.09.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних ...
В групі ТК-23 відбулося практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів і
оцінка якості плодових овочів" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ. На
занятті здобувачі освіти ознайомилися з методикою розпізнавання
господарсько-ботанічних сортів плодових овочів, набули практичних навичок
проведення органолептич...
21.09.2025
Спартакіада Фахового коледжу: мініфутбол
18–19 вересня 2025 року на спортивному майданчику Волинського національного
університету імені Лесі Українки відбулися змагання з мініфутболу серед
студентів першого курсу. Турнір проходив у рамках Спартакіади Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права 2025–2026 навчального року.
Для студентів це була чудова можливість познайомитися ближче, відчути командний
дух та перевірити свої сили на ма...
21.09.2025
Виїзне заняття з освітньої компоненти "Барна справа"
17 вересня 2025 року здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології взяли учать у Українському форумі якості освіти UQAF-2025,
відпрацювавши лабораторну роботу з теми: "Приготування різних видів кави" під
керівництвом викладача Максима ПИЛИПЧУКА. Під час приготування напоїв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з о...
21.09.2025
Цифрове прибирання
Окрім традиційного прибирання, здобувачі освіти спеціальності «Інформаційні
системи і технології» провели цифрове прибирання − очищення робочих столів,
папок і браузерів у комп’ютерному класі фахового коледжу для зменшення цифрового
сліду підтримавши ініціативу Digital Cleanup у межах Всесвітнього дня
прибирання.
Як і фізичні відходи, цифрові програми, файли та електронні листи також
створюють ...
21.09.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних ...
В групах ТК-22 і ТК-21 відбулося практичне заняття з освітньої компонент
"Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання
господарсько-ботанічних сортів і оцінка якості вегетативних овочів" під
керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти ознайомилися з методикою розпізнавання
господарсько-ботанічних сортів вегетативних овочів, набули практичних навичок
проведе...
21.09.2025
Рух – наше здоров’я!
,,,,,,,,,