4.Прес-центр
25.04.2022
Як психологічно пережити війну
Проради від психолога.
Як психологічно пережити війну
Звуки сирени, реальні вибухи і руйнація будівель, поранення і смерть людей,
перебування тривалий час у бомбосховищах та підвалах – реалії сьогодення. Щодня
ми бачимо, чуємо жахливі речі, які не вкладаються у голові адекватної людини. Не
вистачає слів, щоб описати почуття після перегляду фото, відео, тим більше бути
свідками моторошних жахі...
25.04.2022
Методика проведення аналізу прибутку та рентабельності підприємства
20 квітня у групі Ф-32 відбулося лекційне заняття з економічного аналізу на тему
«Методика проведення аналізу прибутку та рентабельності підприємства»
(викладачка Наталія Трофимчук).
Здобувачі освіти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування
ознайомилися з інформаційною базою, завданнями та методикою проведення аналізу
прибутку і рентабельності підприємства, навчилися аналізу...
25.04.2022
Запрошуємо на навчання!
Фаховий коледж технологій, бізнесу та права запрошує на навчання за такими
спеціальностями:
- Право
- Фінанси, банківська справа та страхування
- Облік і оподаткування
- Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- Готельно – ресторанна справа
- Харчові технології
- Фізична культура та спорт.
Телефон приймальної комісії - 095 620 4816
25.04.2022
Вірш Вадима Крищенка "Щоб жила Україна!"
Здобувачі освіти фахового коледжу Корнелія Жукова та Михайло Плита декламують
вірш Вадима Крищенка
"Щоб жила Україна!"
Прийшла в нашу хату тривожна година,
Хай кожен збагне собі в безлічі справ:
Все мусим зробить, щоб жила Україна,
Щоб ворог підступний її не здолав.
І хай доведеться колись недоїсти,
Чи буде в кімнатах поменше тепла,
Але не дамо ми лихим терористам
Чіплять в нашім небі ...
24.04.2022
Етнічні кухні: погляд у сучасність
20 квітня 2021 року в умовах воєнного стану викладач вищої кваліфікаційної
категорії циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи,
викладач-методист Ігор Макарук провів онлайн лекторій з освітньої компоненти
"Етнічні кухні" для здобувачів освіти, які здобувають освітній ступінь фахового
молодшого бакалавра – студентів групи Тз-71с заочної форми навчання. Для
проведення ле...
24.04.2022
Відео рецепт приготування млинців із сиром
Здобувач освіти фахового коледжу групи Т-32 Владислав Кватирко готує млинці з
сиром для виконання лабораторної роботи з дисципліни "Технологія приготування
їжі".
24.04.2022
Звичаї нашого роду: страви української кухні
Ну що, друзі, готуєтесь до Великодня?
А чи тенькає ваше українське серденько від назв: січеники, крученики, завиванці,
вергуни, буцики, гречаники, мандрики, шулики, деруни, гарбузяники? Та певні, що
тенькає. А тут ще таке свято на носі! ВЕЛИКДЕНЬ!
Що приготувати, щоб було недорого, смачно і традиційно – такі думки сьогодні
гризуть не одну голівку. Пропонуємо вашій увазі страви з книги «Звичаї...
24.04.2022
Асортимент й оцінка якості сичугових сирів
19 квітня у групі ТК-33 відбулася практична робота на тему: "Розпізнавання
асортименту й оцінка якості сичугових сирів".
На даному занятті здобувачі освіти формували вміння і навички розпізнавати сири,
начинки, працювати з нормативними документами при проведенні органолептичної
оцінки якості сичугових сирів.
23.04.2022
Розширюємо мовні кордони
Під час вивчення іноземної мови за професійним спрямуванням, здобувачі освіти
фахового коледжу групи Т-32 створили презентації про відомих кухарів, відео
рецепти та презентації страв, а також меню свого майбутнього закладу харчування
англійською мовою.
23.04.2022
Допомога нашим захисникам
Колектив і здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
долучилися до ініціативи волонтерського центру Волинського національного
університету імені Лесі Українки з формування гуманітарної допомоги нашим
військовим на передовій.
Зібрану у фаховому коледжі допомогу передали волонтерському центру університету,
який доставить її за призначенням.
Дякуємо усім за небайдужість!
Сл...
,,,,,,,,,