4.Прес-центр
21.08.2024
Семінарське заняття на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств"
В групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 відбулося семінарське заняття з освітньої
компоненти "Маркетинг" на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних
підприємств" під керівництвом викладачки Світлани Крапостіної.
Під час заняття здобувачі освіти обговорювали питання пов'язані із основними
поняттями, принципами та функціями маркетингу та їх застосуванням в системі
підприємницької діяльності.
До...
21.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового безопарного ті...
20 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
дріжджового безопарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компо...
21.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"
19 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв із риби" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ку...
20.08.2024
Костюк Артур – переможець Кубку Волинської області з важкої атлетики
16 серпня 2024 року на базі КЗ "ВОДЮСШ "Колос" відбувся Кубок Волинської області
з важкої атлетики серед чоловіків і жінок. У змаганнях взяли участь 40
спортсменів з різних куточків Волинської області.
Серед учасників був Костюк Артур, студент групи С-11 відділення фізичної
культури та спорту нашого коледжу. Він продемонстрував відмінний результат,
здобувши перше місце у своїй ваговій категорії...
20.08.2024
Засідання педагогічної ради
19 серпня у фаховому коледжі відбулося перше у 2024-2025 навчальному році
засідання педагогічної ради. Перед початком засідання директор Станіслав Щеблюк
від імені усього колективу привітав завідувачку відділення харчових технологій
та заочного навчання Ніну Ковальчук та викладачку суспільних дисциплін Лідію
Бардюк з їх ювілеєм та побажав жити активним, захоплюючим і повним життям, адже
в кожно...
20.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-22 з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів"
16 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Визначення маси брутто,
нетто та відходів овочів" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни
КОСОВОЇ. На лабораторній роботі з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" здобувачі освіти виконували експериментальні завдання,
перевіряли ф...
18.08.2024
Чергове засідання Школи викладача-початківця
16 серпня 2024 року відбулося чергове засідання Школи викладача-початківця у
формі круглого столу з питань адаптації у педагогічному колективі. Відкритий
діалог з молодими викладачами дав змогу переконатися, що педагогічна спільнота
фахового коледжу поповнилася здібними, креативними людьми, які, завдяки
наполегливій праці, зможуть впевнено досягти вершин педагогічної майстерності.
На засіданні ...
18.08.2024
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Страхування" у групі Ф-31
У групі Ф-31 проведено семінарське заняття з освітньої компоненти "Страхування "
(викладачка Майя Півнюк). Здобувачі освіти підготували усні доповіді з
мультимедійним супроводом на тему: "Страхові ризики та їх оцінювання. Страховий
ринок". Актуарій, андерайтер, страховий агент, брокер - професії, що притаманні
страховій сфері. Особливий інтерес майбутні фахівці проявили досліджуючи
специфіку ро...
18.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти груп Т-41, 42 з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холод...
13-14 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів, гарячих закусок у
сучасних закладах ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни
НОВОСАД. Під час приготування холодних страв і закусок здобувачі освіти
продемонструва...
16.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти груп Т-41, 42 з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошня...
13-14 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування напівфабрикатів
для оздоблення борошняних кондитерських виробів" під керівництвом викладачки
Світлани КИСЛЯК. Під час приготування напівфабрикатів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітнь...
,,,,,,,,,