Етнофестиваль кулінарного мистецтва
08.09.2022
Порядок проведення Всеукраїнського етнофестивалю кулінарного мистецтва
Мета та завдання конкурсу: підвищення професійної майстерності, розвиток фахової
творчої активності здобувачів освіти, відродження давніх традицій української
кухні, кулінарного мистецтва, сприяння творчому та інтелектуальному розвитку
молоді, їх духовності та моральності, виховання патріотизму.
УМОВИ ТА ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЕТНОФЕСТИВАЛЮ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА
1. Етнофестиваль кулінарного мистец...
20.10.2023
ІX Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва
20 жовтня 2023 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки відбувся ІX Всеукраїнський
етнофестиваль кулінарного мистецтва. Четвертий рік поспіль він проходив
дистанційно. До участі у Етнофестивалі запрошувалися команди закладів вищої,
фахової передвищої та професійно-технічної освіти. У цьогорічному заході взяли
участь десять к...
26.10.2022
VIII Всеукраїнський Етнофестиваль кулінарної майстерності
21 жовтня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки в рамках тижня "Ресторатора" відбувся VIII Всеукраїнський Етнофестиваль
кулінарної майстерності у вигляді онлайн-фестивалю.
Третій рік поспіль він проходив дистанційно.
Привітав учасників та членів жюрі Етнофестивалю директор Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки Станіслав Щеблюк....
19.11.2021
Відбувся VII Всеукраїнський Етнофестиваль кулінарної майстерності!
19 листопада у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права відбувся VII
Всеукраїнський Етнофестиваль кулінарної майстерності.
Другий рік поспіль він проходив дистанційно.
Привітав учасників та членів журі Етнофестивалю директор Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права Станіслав Щеблюк.
У цьогорічному Етнофестивалі взяли участь дев’ять команд із Тернополя, Черкас,
Стрия, Дрогобича, Іва...
16.10.2020
VI Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва
16 жовтня відбувся VI Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва.
Традиційно організатором кулінарних змагань виступив Фаховий коледж технологій,
бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Через поширення коронавірусної інфекції захід пройшов в режимі онлайн з
використанням платформи Zoom.
Цьогоріч у конкурсі взяли участь 6 команд: «Смак» Тернопільського к...
11.10.2019
V Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності
Професійно, цікаво, 11 жовтня 2019 року відбувся V Всеукраїнський етнофестиваль
кулінарної майстерності у Коледжі технологій, бізнесу та права
Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, де студенти
одночасно навчаються, досліджують, змагаються у приготуванні страв та показі
кращих практик сучасної слов’янської кухні.
У етнофестивалі приймали участь п’ять команд: «Харак...
19.10.2018
IV Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва
19.10.2018 року відбувся IV Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва. у
якому взяли участь 7 команд з різних навчальних закладів України та Республіки
Білорусь: «Журавінкі» Брестського державного торгово-технологічного коледжу,
«Чорноморочка» Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного
бізнесу, «Станіславські віртуози» Івано-Франківського коледжу ресторанного
сервісу і ту...
06.10.2017
III Всеукраїнський Етнофестиваль кулінарної майстерності
06 жовтня 2017 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського
національного університету імені Лесі Українки відбувся третій Всеукраїнський
Етнофестиваль кулінарної майстерності.
Славиться наша Україна гарними звичаями та обрядами. Ось і ми з вами
познайомились з однією із традицій нашої України – осіннім ярмарком. У конкурсі
взяли участь 5 команд: «Червоні вітрила» Миколаївс...
18.11.2016
ІІ Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва
18 листопада 2016 року у Коледжі технологій, бізнесу та права
Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки пройшов ІІ
Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва.
Метою його проведення є підвищення професійної майстерності та формування
фахової творчої активності студентів, відродження давніх традицій української
кухні, розвиток кулінарного мистецтва, сприяння творч...
01.11.2015