ІІ Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва
18 листопада 2016 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки пройшов ІІ Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва.
Метою його проведення є підвищення професійної майстерності та формування фахової творчої активності студентів, відродження давніх традицій української кухні, розвиток кулінарного мистецтва, сприяння творчому та інтелектуальному становленню молоді, вихованню патріотизму.
Команди-учасниці Етнофестивалю показали свою майстерність у сервіруванні столу на козацьку тематику, приготуванні козацьких страв: кулешу, закусок із сала, тощо.
Переможцями стали:
у номінації «Найсмачніший куліш» – Черкаський комерційний технікум;
у номінації «Знання тонкощів приготування закусок із сала» – Луцький кооперативний коледж ЛТЕУ;
у номінації «Вміле поєднання гостинності та етнотрадицій» – ДПТУ «Луцьке вище професійне училище»;
у номінації «Найкращий тематичний стіл» – Коледж технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.
Вітаємо переможців!