Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
11.12.2025
Профорієнтаційна робота з учнями КЗЗСО "Луцький ліцей № 14 імені Василя Сухомлинського Луцької міської ради"
Викладачі циклової комісії ресторанних і крафтових технологій Тетяна НОВОСАД та
Микола ПОТРАПЕЛЮК зустрілися з метою профорієнтаційної роботи з учнями КЗЗСО
"Луцький ліцей № 14 імені Василя Сухомлинського Луцької міської ради". Учнів 9-х
та 11-х класів ознайомили зі спеціальностями ВСП "Фаховий коледж технологій,
бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки", їх
о...
11.12.2025
Практична робота з освітньої компоненти «Креслення з основами графіки» на тему: «Креслення плану виробничого цеху закладу ресто...
Практична робота з освітньої компоненти «Креслення з основами графіки» на тему:
«Креслення плану виробничого цеху закладу ресторанного господарства з повним
виробничим циклом» відбулася у групі Т-31 спеціальності Харчові технології під
керівництвом викладачки АВДЄЄВОЇ Аліни. Вона спрямована на формування у
здобувачів освіти ключових умінь з просторового мислення та проєктування
технологічних зо...
09.12.2025
Міжнародний день боротьби з корупцією
9 грудня світ відзначає Міжнародний день боротьби з корупцією. Цей день є
нагадуванням про те, що корупція — один із головних каталізаторів деградації
економіки, освіти та серйозна перешкода для розвитку держави.
У наші дні корупція породжує безліч проблем, з якими змушений боротися весь
світ. Тому протидія їй є необхідною задля нормального функціонування економіки,
освіти та держави як цілісно...
09.12.2025
Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з навчально-виробничої практики здобувачів освіти групи Т-32
Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології склали екзамен
в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з навчально-виробничої
практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у
складі заступника директора з навчальної роботи Ігора МАКАРУКА, голови циклової
комісії ресторанних і крафтових технологій Тетяни НОВОСАД, викладачів ц/к
Св...
09.12.2025
Профорієнтаційна зустріч
У нашому закладі освіти активно триває профорієнтаційна діяльність, спрямована
на те, щоб допомогти кожному учневі знайти власний шлях, розкрити здібності та
зробити усвідомлений вибір професії. З цією метою, з ініціативи відповідального
секретаря приймальної комісії Руслани ЩЕБЕТ та викладачів Лідії БАРДЮК та Юлії
КРАТЮК, в коледжі була організована зустріч учнів гімназії № 17 м. Луцька. Ми
щи...
08.12.2025
Вітаємо учасників Всеукраїнської олімпіади "Осінь-2025" з англійської мови від JustClass
Вітаємо учасників Всеукраїнської шкільної дистанційної олімпіади "Осінь-2025" з
англійської мови від JustClass. Здобувачі освіти навчальних груп Х11, Х12, Р11,
С11, Т11, Т-21, Р-21 під керівництвом Шутовської Л.В. продемонстрували чудові
результати та високий рівень знань.
Бажаємо подальших успіхів у вивченні англійської мови!
08.12.2025
Участь у тематичному вебінарі «Три виміри доброчесності в житті та кар’єрі»
4 грудня 2025 року уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції
Тетяна Маркеєва та заступник директора з виховної роботи Олександр Ткачик взяли
участь у тематичному вебінарі «Три виміри доброчесності в житті та кар’єрі».
Під час онлайн-заходу учасники поглибили свої знання щодо ролі доброчесності в
сучасному суспільстві та професійній діяльності. Спікери вебінару акцентували
ув...
08.12.2025
Навчальна екскурсія до Факультету інформаційних технологій і математики ВНУ імені Лесі Українки
Відбулась навчальна екскурсія до Факультету інформаційних технологій і
математики ВНУ імені Лесі Українки з відвідуванням лекції Жигаревич Оксани
Костянтинівни на тему "Основи кібербезпеки", знайомства з викладацьким та
студентським складом, матеріально-технічним забезпеченням факультету.
З вітальним словом до студентів звернулась завідувач кафедри комп’ютерних наук
та кібербезпеки, кандидат фі...
08.12.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування тортів"
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування тортів" під керівництвом
викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування борошняних кондитерських
виробів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Кондитерська справа".
05.12.2025
Вічна і світла пам’ять Герою
З сумом повідомляємо, що 20 листопада 2025 року на Сумщині героїчно загинув наш
випускник 2014 року спеціальності «Оціночна діяльність» Богдан Олександрович
Василюк. Викладачі та однокурсники пам'ятають Богдана відповідальним,
цілеспрямованим, активним і творчим студентом, який брав участь у мистецьких,
спортивних та наукових заходах коледжу.
Колектив коледжу висловлює щирі співчуття рідним, бл...
,,,,,,,,,