
4.Прес-центр
21.10.2024
Гостьова лекція на тему: "Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх"
9 жовтня в рамках тижня права, для студентів групи П-32 була проведена гостьова
лекція за участю начальниці сектору ювенальної провенціі ГУНП у Волинській
області Інни Остапович на тему: Особливості кримінальної відповідальності
неповнолітніх». Головна дитяча поліцейська Волині розповіла здобувачам освіти
про злочини та адміністративні правопорушення, які найчастіше вчиняють
неповнолітні. Також...
21.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв ...
10 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із сиру, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з осві...
21.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якос...
Історія прянощів та їх споживання тісно пов’язане з історією людства.
Середньовічна та новітня історія прянощів, їх пізнання, поширення та торгівля
супроводжується господарсько-політичними потрясіннями, інтригами, війнами.
Історики вважають, що споживання прянощів відноситься до епохи неоліту, коли
людина харчувалась за рахунок полювання та збору рослин, але вже уміла
приготувати прості страви....
19.10.2024
Засідання Школи викладача-початківця першого року роботи
11 жовтня 2024 року відбулося чергове засідання Школи викладача-початківця
першого року роботи під керівництвом завідувачки навчально-методичного кабінету
Наталії Протасюк. Якість і ефективність заняття залежить від уміння викладача
аналізувати свої успіхи та помилки. Тому важливим елементом педагогічної
діяльності є аналіз і самооцінка власного заняття, що спонукало вибір теми
засідання «Самоа...
19.10.2024
Благодійний ярмарок
У фаховому коледжі 11 жовтня 2024 року відбувся благодійний ярмарок.
18.10.2024
Навчально-виробнича практика
У здобувачів освіти спеціальності Облік і оподаткування розпочалася
навчально-виробнича практика.
18.10.2024
Брейн-ринг "Олімпійські ігри, які підкорили світ"
10 жовтня десять команд змагалися на турнірі з гри Брейн-ринг "Олімпійські ігри,
які підкорили світ" і виборювали право називатися найбільш ерудованими знавцями
в галузі спорту. Це команди навчальних груп ІТ-12, С-21, ТК-12, ТК-13, Р-11,
Т-12, Ф-11, Ф-12, Б-11, П-11.
Необхідно віддати належне підготовці учасників команд. Навіть на найбільш
складні, а можна сказати і підступні запитання, вони д...
18.10.2024
Показ фільму "Чорний ворон"
Навчально-наукова комісія Студентської ради на чолі з Діаною Філюк провели у
фаховому коледжі показ фільму "Чорний ворон". Здобувачі освіти познайомились з
кіноверсією історичного роману українського письменника Василя Шкляра.
Перегляд історичних фільмів є одним з цікавих і ефективних методів підготовки
здобувачів освіти до ДПА та НМТ з історії України. Під час перегляду "Чорного
ворона" гляда...
18.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка як...
Прянощі та приправи - це ті чудодійні засоби, які покращують, підкреслюють та
вдосконалюють смак харчових продуктів та різноманітних страв. Їх використовували
з найдавніших часів і сьогодні ми не уявляємо без них нашого життя.
На практичному занятті з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих
товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів і приправ"
здобувачі осві...
18.10.2024
Лекційне заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Маркетингова товарна політика"
8 жовтня в групі третього курсу ТК-31 відбулося показове лекційне заняття з
освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Маркетингова товарна політика" під
керівництвом викладачки Світлани КРАПОСТІНОЇ. Лекційне заняття відбувалося у
формі бесіди із використанням зразків продовольчих та непродовольчих товарів.
Здобувачі освіти під час заняття познайомилися із поняттям та класифікацією
товарів, това...
,,,,,,,,,