
4.Прес-центр
01.05.2025
Всеукраїнський вебінар "Демократія: ідеї на практиці"
29 квітня 2025 року Катерина Макарук, голова циклової комісії історії та
суспільствознавства, прослухала Всеукраїнський вебінар "Демократія: ідеї на
практиці"
Курс розрахований на здобувачів освіти на основі базової та повної загальної
середньої освіти і може викладатися як загальноосвітній предмет варіативної
складової або факультатив. Його мета – формування у молоді знань, навичок та
ставленн...
01.05.2025
Захід на тему «Правила поведінки учасників освітнього процесу у надзвичайних ситуаціях техногенного, природного, соціального та...
28 квітня у фаховому коледжі в рамках проведення тижня цвільного захисту дл
яздобувачів першого курсу відбувся пізнавальний захід на тему «Правила поведінки
учасників освітнього процесу у надзвичайних ситуаціях техногенного, природного,
соціального та воєнного характерів». Мета заходу — підвищення обізнаності
здобувачів освіти щодо дій у кризових ситуаціях різного походження.
Організаторами ви...
01.05.2025
СТУДLIFE від 30 квітня 2025
30.04.2025
Засідання Педагогічної ради
28 квітня у фаховому коледжі відбулося засідання Педагогічної ради.
Перше питання педагогічної ради було присвячене початку тижня цивільного
захисту, безпеки життєдіяльності та охорони праці. Майстер виробничого навчання
навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Волинської області Валерій Денисюк
розповів про актуальні проблеми цивільного захисту. Присутні отримали інформацію
про надзвичайні ситуа...
30.04.2025
Виховна година у групі Р-11 "Як не стати жертвою булінгу?"
Відбулась зустріч здобувачів освіти Р-11 з практичним психологом Наталією
Вознюк. Спілкувалися про те, як не стати жертвою булінгу: отримали психологічні
рекомендації, а також нагадування: куди звертатися за допомогою в разі потреби.
30.04.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із птиці"
25 квітня 2025 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із птиці"
під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
30.04.2025
У коледжі пройшла зустріч з ветераном освітянської праці
Відбулась зустріч з ветераном освітянської праці, учасником бойових дій, Ігорем
Карп'юком, приурочена до 60-річчя від дня заснування Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки.
Члени циклової комісії природничих дисциплін, спорту та цивільної безпеки, як і
колектив нашого закладу, зберігає унікальний освітній потенціал і багаторічні
традиції, продовжує давати молоді о...
27.04.2025
Заняття у навчально-науковій лабораторії «Інтерактивні технології навчання анатомії людини» у Волинського національного універс...
Здобувачі освіти спеціальності "Фізична культура" поглиблювали знання з анатомії
людини у ВНУ імені Лесі Українки
Сьогодні здобувачі освіти групи С-21 відвідали навчально-наукову лабораторію
«Інтерактивні технології навчання анатомії людини» у Волинському національному
університеті імені Лесі Українки.
Інтерактивне заняття на тему «Цілісність людського організму: будова, функції,
взаємозв’язки»...
27.04.2025
Зустріч з військовими Сил спеціальних операцій ЗСУ
До Волинського національного університету імені Лесі Українки завітали військові
Сил спеціальних операцій ЗСУ. Зустріч відбулась у Просторі ідей на факультеті
історії, політології та національної безпеки. На заході були присутні фахівець
із ветеранської політики Андрій Лев, студенти факультету, зокрема кафедри
нацбезпеки, а також Коледжу технологій, бізнесу та права і факультету біології
та ліс...
27.04.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із м'яса"
24 квітня 2025 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із м'яса"
під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
,,,,,,,,,