Наукове товариство здобувачів освіти
23.03.2023
Показове засідання секції "Фінансовий простір"
У рамках тижня циклової комісії фінансів обліку та оподаткування Фахового
коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки відбулось показове
засідання секції "Фінансовий простір" здобувачів освіти й молодих вчених
фахового коледжу на тему: "Особливості ринку страхових послуг: міжнародний
досвід".
Керівник секції – Майя Півнюк.
Учасники секції підготували презентації та усні допов...
15.03.2023
Проект «Українські математики в сузір’ї науковців»
10 березня у фаховому коледжі відбулось показове засідання секції наукового
товариства здобувачів освіти та молодих вчених «Прикладна математика».
Учасники секції Дарина Вівчарук, Дарина Дулепова, Дмитро Мороз, Аліна Мінченко
та Анастасія Нечипоренко, презентували проект «Українські математики в сузір’ї
науковців».
Метою проекту було дослідити науковий внесок українських вчених-математиків,
в...
12.03.2023
Відкрите засідання секції наукового товариства «Первоцвіт»
7 березня відбулось відкрите засідання секції наукового товариства «Первоцвіт».
Тема засідання: «Моріс Метерлінк. Від «театру смерті» до «театру надії».
Здобувачі освіти фахового коледжу аналізували творчість драматурга періоду так
званого «театру мовчання», а також розповідали про перехід письменника на новий
етап – «театр надії».
Детально обговорювалася п’єса «Синій птах», яку студенти вив...
08.03.2023
Відкрите засідання секції «English Club»
2 березня у рамках тижня циклової комісії української та іноземної філології
викладач Мокриденко О.М. провела відкрите засідання секції «English Club»
наукового товариства здобувачів освіти та молодих учених з англійської мови на
тему: «Подорож англомовними країнами». У заході взяли участь студенти груп Ф-22,
Ф-21, Б-11. Мета засідання - ознайомити здобувачів освіти зі звичаями країни,
мова яко...
25.10.2022
Здорове харчування. Нові технології страв та кулінарних виробів з використанням рослинної сировини
20 жовтня у рамках тижня "Ресторатора" відбувся науковий семінар наукового
товариства здобувачів освіти та молодих учених секції "Творець кулінарних
шедеврів" на тему: "Здорове харчування. Нові технології страв та кулінарних
виробів з використанням рослинної сировини" під керівництвом викладачки Софії
БОНДАРУК.
,,,,