
Наукове товариство здобувачів освіти
19.05.2023
Підсумкове засідання секції "Творець кулінарних шедеврів"
18 травня, в рамках проведення днів науки, відбулося підсумкове засідання секції
"Творець кулінарних шедеврів" наукового товариства здобувачів освіти та молодих
вчених фахового коледжу.
На засіданні керівник секції Софія БОНДАРУК узагальнила діяльність секції за
поточний навчальний рік.
Протягом навчального року здобувачі освіти працювали над актуальною проблемою
для України - скорочення трив...
05.05.2023
Я люблю свою Україну!
29 квітня 2023 року наш заклад освіти вдруге став учасником Міжнародної онлайн
виставки «Освіта та кар’єра – 2023». Майбутні абітурієнти та їх законні
представники мали можливість бути присутніми на майстер-класі з карвінга на
тему: «Я люблю свою Україну!».
Майстри виробничого навчання Андрій Цьось та Юлія Павлюк циклової комісії
харчових технологій та готельно-ресторанної справи продемонструв...
04.05.2023
Солодке «золото» України – мед!
28 квітня 2023 року здобувачі освіти Відокремленого структурного підрозділу
«Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки» взяли участь у Міжнародній онлайн виставці
«Освіта та кар’єра – 2023». Майбутні абітурієнти та їх законні представники мали
можливість бути присутніми на показовому засіданні секції наукового товариства
здобувачів ос...
15.04.2023
Показове засідання секції "Фізика: техніка та прогрес"
12 квітня відбулось показове засідання секції "Фізика: техніка та прогрес"
наукового товариства здобувачів освіти фахового коледжу на тему "Роль України в
дослідженні космосу" для студентів 1-го курсу. Метою засідання було ознайомити
здобувачів освіти з важливість вкладу українців у розвиток космонафтики. В ході
засідання було прослухано доповіді студентів про таких відомих людей як: Леонід
Кад...
09.04.2023
Показове засідання секції "Прикладна хімія"
6 квітня відбулось показове засідання секції "Прикладна хімія" наукового
товариства здобувачів освіти фахового коледжу у формі круглого столу на тему:
"Хімія смаку" для студентів 1-го курсу з метою ознайомлення здобувачів освіти із
принципами формування смаку, зумовленими роботою смакових аналізаторів, впливу
харчових добавок на смакові властивості, особливістю сприйняття згідно етнічних
харчов...
,,,,