19.10.2023

Засідання секції "Творець кулінарних шедеврів" наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених під керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК на тему: "Нові технології приготування страв у ресторанному бізнесі"

Засідання секції "Творець кулінарних шедеврів" наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених під керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК на тему: "Нові технології приготування страв у ресторанному бізнесі"

19 жовтня 2023 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулося засідання секції "Творець кулінарних шедеврів" наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених під керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК на тему: "Нові технології приготування страв у ресторанному бізнесі".
Засідання проведено у формі наукового семінару з метою поглиблення знань та розширення світогляду здобувачів освіти про сучасні напрямки приготування кулінарної продукції: прагнення до здорового харчування; екологічно чисті продукти; створення нових смаків шляхом поєднання нетрадиційних інгредієнтів, що входять до складу кулінарної продукції; нові технології приготування. Для розкриття теми учасники секції виступили з підготовленими інформаційними повідомленнями та презентаціями, які ознайомили присутніх з новітніми технологіями та сучасними методами приготування кулінарної продукції, новими видами сировини, які створюють оригінальні смаки шляхом поєднання нетрадиційних інгредієнтів, що входять до складу кулінарної продукції. Також заслухали інформацію про нові технології страв і кондитерських виробів з екологічно чистих продуктів для здорового харчування.