19.05.2023

Підсумкове засідання секції "Творець кулінарних шедеврів"

Підсумкове засідання секції "Творець кулінарних шедеврів"

18 травня, в рамках проведення днів науки, відбулося підсумкове засідання секції "Творець кулінарних шедеврів" наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених фахового коледжу.

На засіданні керівник секції Софія БОНДАРУК узагальнила діяльність секції за поточний навчальний рік.

Протягом навчального року здобувачі освіти працювали над актуальною проблемою для України - скорочення тривалості життя працездатного населення. Розглянувши цю проблему і провівши дослідно-пошукові роботи, здобувачі освіти підготували цікаві доповіді та презентації з пропозиціями щодо вирішення проблем здорового харчування і довголіття українців. Учасники наукового товариства поділилися досвідом участі у конференції фахового коледжу.

Позааудиторна діяльність допомагає узагальнити та зміцнити здобуті знання, а також покращує їх практичне застосування в майбутній професійній діяльності.

На засіданні були проаналізовані результати роботи секції в умовах дуальної форми навчання та намічені завдання на перспективу для пошуково-дослідницької роботи учасників секції.

Запрошуємо здобувачів освіти активно долучатися до діяльності наукового товариства у наступному навчальному році та розширювати свої знання і вміння разом.