14.10.2024

Засідання Педагогічної ради

Засідання Педагогічної ради

14 жовтня у фаховому коледжі відбулося засідання Педагогічної ради під час якої було розглянуто та схвалено Освітньо-професійну програму підготовки фахового молодшого бакалавра за спеціальністю 262 Правоохоронна діяльність, навчальні плани до неї та Концепцію освітньої діяльності за цією спеціальністю, які представила голова циклової комісії правничих дисциплін Галина Кравчук.
Зі звітом про роботу приймальної комісії за результатами Вступної кампанії 2024 виступила відповідальний секретар приймальної комісії Руслана Щебет.
Заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук представив на затвердження голів екзаменаційних комісій з прийняття атестації здобувачів фахової передвищої освіти на 2025 рік.
Цікавою була доповідь з реалізації методичної проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему: "Методична система формування предметної компетентності з географії у здобувачів фахової передвищої освіти" з якою виступив викладач географії, заступник директора з адміністративно-господарської роботи Соловей Віталій Васильович.
Традиційно учасниками Педагогічної ради були визнані результати підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які представила завідувачка методичним кабінетом Наталія Протасюк.
Крім того, були розглянуті інші питання щодо здійснення освітньої діяльності.