10.04.2024

Проведення бінарних практичних занять у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології в ПАБі "Карабас Барабас"

Проведення бінарних практичних занять у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології в ПАБі "Карабас Барабас"

09 квітня 2024 року в рамках вивчення освітніх компонент "Процеси і апарати харчових виробництв" (тема: "Дослідження масообмінних процесів екстрагування, перегонки та сушіння") і "Технології та організація харчових виробництв" (теми: "Технологія смакових товарів", "Дослідження органолептичних показників якості чаю") були проведені бінарні практичні заняття у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології в ПАБі "Карабас Барабас" під керівництвом викладачок Аліни АВДЄЄВОЇ та Іванни КОСОВОЇ.
Технолог закладу Інна Володимирівна розповіла здобувачам освіти про ступеневі технологічні процеси виробництва пива на підприємстві, а шеф-кухар Ірина Володимирівна провела екскурсію виробництвом, ознайомила з особливостями його організації. Наприкінці заняття екскурсії здобувачі освіти провели дослідження органолептичних показників якості чаю на прикладі фруктового чаю. 
Бінарні заняття - це одна із нестандартних форм навчання з реалізацією міждисциплінарних зв'язків. Метою таких занять є створення умов практичного застосування знань, навичок та вмінь і надання можливості здобувачам освіти побачити результативність своєї роботи. 
Міждисциплінарність знань, вмінь та навичок є сучасним принципом навчання, а використання у вивченні освітніх компонент професійного спрямування екскурсій на виробництві є елементом дуальної освіти.
Дякуємо своїм партнерам з практичної підготовки за гарну та плідну працю!