09.04.2024

Засідання Методичної ради

Засідання Методичної ради

8 квітня відбулося засідання Методичної ради фахового коледжу у ході роботи якого було розглянуто ряд важливих питань. Зокрема, голова циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування Дарія Жукова розповіла про доповнення змісту ОПП-072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
Завідувачі відділеннями Ніна Ковальчук, Наталія Мойсеєць, Андрій Олійник, Оксана Тесунова доповіли про результати перевірки стану ведення Журналів обліку навчальних груп та викладачів за лютий-квітень року.
Актуальним було питання про систему практичної підготовки на відділенні обліку та права, яке представила завідувач відділення Наталія Мойсеєць, адже це – обов'язковий компонент освітньо-професійної підготовки фахових молодших бакалаврів і має на меті набуття студентом фахових компетенцій.
Методичною радою також обговорювались заходи щодо проведення методичного об’єднання викладачів БЖД та ЦЗ, яке має відбутись 24.04.2024.
Традиційно слухалось питання про розгляд та схвалення навчально-методичних видань викладачів фахового коледжу, що рекомендовані цикловими комісіями. Крім того, були розглянуті інші питання щодо здійснення освітньої діяльності.